Yargı dizisi mayıs ayında final yapacak

Türkiye'nin popüler dizisi Yargı, Mayıs ayında final yapacak. Üç sezon süresince izleyicilerin kalbini fetheden dizinin son bölümünün yayınlanacağı tarih ortalığı sallıyor. #Yargı #Final #MayısSonu

yargi dizisi mayis a
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler televizyon dizisi Yargı, Mayıs ayında nihai bölümünü yayınlayarak ekran macerasını sonlandırıyor. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat, Uğur Aslan ve Cezmi Baskın gibi yetenekli isimlerin öncülük ettiği bu dizi, eğer herhangi bir değişiklik olmazsa, 95. bölümünü mayısın son haftası yayınlayarak perdeye veda edecek.

Kıdemli gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, üç sezondur ekranları süsleyen Yargı, Ay Yapım’ın ikonik projelerinden biri haline gelmiştir. Şov, yalnızca Türkiye’deki izleyicilerine değil, aynı zamanda yurtdışındaki izleyicilere de büyük bir etki yapmayı başardı.
Yeni akşamı dört gözle beklenen dizi, “Bu intikam dolu yolun sonunda neler olacak?” mottosuyla yeni bölümü 14 Nisan’da izleyici ile buluşacak.

Ekrana vedasıyla izleyicileri üzen dizinin, iki haftalık bir yayın arasının ardından ekranlara döneceği de belirtildi.

yargi dizisi mayis a 2

Dizi tüm zamanların en çok izlenen dizileri arasına girerek büyük bir başarıya imza atmıştır ve finalin yaklaşmasıyla izleyicilerinin gözleri kamaşırken, tüm izleyiciler dizinin sonunu merakla bekliyor.

yargi dizisi mayis a 3
yargi dizisi mayis a 5
Yargı dizisi mayıs ayında final yapacak
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!