Yeşilçam oyuncusu Nuri Alço’dan haber var: Taburcu oluyor

Türk sinemasının sevilen oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi'nden taburcu oluyor. Kızı Burcu Alço, yaptığı duygusal açıklama ile bu sevindirici haberi duyurdu. #NuriAlço #Taburcu #SağlığaKavuştu

yesilcam oyuncusu nu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alınan son bilgilere göre, Türk sinemasının efsane oyuncularından biri olan Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sebebiyle girdiği Eskişehir Şehir Hastanesi’nden taburcu olacak. Yeşilçam’ın 73 yaşındaki değerli figürü Alço, kendi evinde yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. İlk başta yapılan muayenede, başarılı oyuncunun beyin kanaması geçirdiği öğrenildi.

nuri alco oldu mu n 1

Eskişehir Şehir Hastanesi’nde bir süre yoğun bakım tedavisi gören Nuri Alço’nun durumu, sağlık ekibinin titiz çalışması sonucu sağlığına kavuştu ve tedavisine normal oda koşullarında devam edildi. 12 gün süren tedavi sürecinin ardından Nuri Alço hakkında sevindiren haber geldi.

Bu sürecin tamamında Nuri Alço’ya destek olan kızı Burcu Alço, babasının tedavisinin tamamlandığını ve yarın taburcu olacağını açıkladı. Baba kızın bu zor süreçteki mücadelesi samimi bir aşk hikayesini andırıyor. Burcu Alço, “Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az… Yarın taburcuyuz. Evimize seni götüreceğim’ demiştim aşkım. Seni çok seviyorum çok… Varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri’m…” şeklinde konuştu.

Yeşilçam oyuncusu Nuri Alço’dan haber var: Taburcu oluyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!