Zeynep Bastık’ın doğum gününde sahne almıştı! İşte Kobra Murat’ın aldığı para

Kobra Murat, Zeynep Bastık'ın doğum günü partisi için sahneye çıktığında aldığı ücreti açıkladı. Partinin kendisine yeni iş fırsatları açtığını belirtti. #KobraMurat #AltınYatırımları #EğlenceDünyası

zeynep bastik in dog
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her zaman göz alıcı yaşam tarzı ve altın üzerine yaptığı dillere destan yatırımları ile gündemde kalan Kobra Murat, son dönemde popüler şarkıcı Zeynep Bastık’ın doğum günü partisinde performans sergileyerek bir kez daha adından bahsettirmişti. Murat, katıldığı bu sosyal etkinlikten elde ettiği dikkat çekici kazancını açıkladı ve Bastık’ın partisinin kariyerine yeni kapılar açtığını belirtti.

TV8’de kendisine yer bulan Aramızda Kalmasın isimli programın davetlisi olan Kobra Murat, Zeynep Bastık ile işbirliği teklifi almadan önce hiç tanışmadıklarını ve bu deneyimin hayatında ne denli etkili olduğunu paylaştı. İşte Kobra Murat’ın anlattıkları:

“”Partide olan herkes pırlanta gibiydi. Ben normalin iki katı, üç katı para istedim. Bulgaristan’dan geldim aşırı yorgundum. Parti için bana 80 bin lira para verdiler. Ben partinin başından sonuna kadar şarkı söyleyip dans ettim. Ben işlere genelde 20 bin- 30 bin- 40 bin liraya gidiyorum. Bu parti bana iş kapısı açtı. Bunu gören sosyete aynısını istiyor. ‘Zeynep Bastık gibi benim yeğenimin de doğum gününü kutlar mısın’ diyorlar” dedi.

Zeynep Bastık’ın doğum gününde sahne almıştı! İşte Kobra Murat’ın aldığı para
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!