27 yıllık evli olan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un ayrılık nedeni!

27 yillik esi arzum
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlüler dünyasının ‘Örnek çifti’ olarak gösterilen Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan, 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda sonlandırmışlardı. Mehmet Aslantuğ, sona eren evliliği hakkında yeni bir açıklama yaparak detayları paylaştı.

Bilindik oyuncu kişiliğiyle ön plana çıkan ve seyircinin gözdesi olan Mehmet Aslantuğ, Mayıs ayında boşandığı eşi, Arzum Onan ile olan 27 yıllık evliliği konusunda yaptı. Beklenmeyen bu ayrılık sonrası, ünlü çift hakkında çeşit çeşit iddialar ve spekülasyonlar gündemde dolaştı. Özellikle Mehmet Aslantuğ’un eşi Arzum Onan’ı aldattığı şeklinde dile getirilen iddialar mevcuttu, fakat Aslantuğ bu haksız ve temelsiz iddialar karşısında sağlam bir tutum sergileyerek bu söylentilerin doğru olmadığını kesin bir ifadeyle yalanladı.

Bir süre sonra,ilerleyen dönemlerde eşi Arzum Onan ile birleşip barışıp barışmayacağı ve bir daha evlenme ihtimalleri şeklinde sorulan sorulara karşı sevilen oyuncu son bir açıklama yaptı. Aslantuğ bir süre önce Ortaköy’de düzenlenen bir yılbaşı partisinde ortaya çıktı ve “Arzum Onan ile aramızda kişisel bir problem yok. Beraber bir çocuk yetiştirdik. Bunlar sadece kurgusal masa hikayeleri. Gerçekçi bir sebep yok. Ancak, bireysel halsizlikler ve pandemi süreçlerinden etkilenmeler gibi ruhani nedenler mevcut. Bunlar çok yüzeysel konuşulacak konular değil. Ne yazık ki, Türkiye’nin göz yuma alışkanlığı oldu ve bir sürü faktör var hayatta. Bunu nasıl ayrı ayrı tartışabiliriz?”

Daha sonra, “Bir daha evlenme planınız var mı?” şeklindeki soruya ise Mehmet Aslantuğ “Zaten derin bir ilişkimiz var ve bu hukuksal olarak belgelendi” şeklinde cevap verdi.

27 yıllık evli olan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un ayrılık nedeni!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!