Survivor All Star 2024: İlk Fragman Yayınlandı – Turabi ve Poyraz kavga ediyor

survivor all star 20
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Ocak’ta ekrana gelecek olan Survivor All Star 2024‘ten yayınlanan ilk fragmanda, Acun Ilıcalı’nın “SMS yok. Her koyun kendi bacağından asılacak” ifadesi dikkat çekiyor. Fragmanda, Poyraz ve Turabi arasında yaşanan tartışma öne çıkıyor. Turabi’nin “Şampiyonsan efendi olacaksın” sözleriyle gerilen atmosfer, çatışmaya dönüşüyor ve Turabi’nin Poyraz’ın üstüne yürüdüğü anlar seyirciyi meraklandırıyor.

Önümüzdeki yıl nefes kesen bir mücadelenin yaşanması beklenen Survivor All Star 2024’ün dikkat çeken ilk fragmanı yayına girdi. Yarışma öncesinde sosyal medya hesabı üzerinden rakiplerine düzenli olarak adeta meydan okuyan Turabi, çok konuşulan ilk oyun sırasında Poyraz ile gergin anlar yaşadı.

Survivor All Star 2024 yarışmasının 1 Ocak’ta ekranlara geleceği duyurusunu yapan Acun Ilıcalı, “SMS yok… Her koyun kendi bacağından asılacak. Kimleri suçlayamayacaksınız. İyiyseniz sonuna kadar gidebileceksiniz. Nagihan Karadere’nin hayalleri gerçek oluyor. Onu anca kendi başarısızlığı eleyecek. Orada da ne bahaneler duyacağız bilmiyorum ama…” dedi.

İlk dokunulmazlık oyununda yerini alan Poyraz ve Turabi arasında uç noktalarda bir gerginlik yaşandı. Poyraz, Turabi’nin haftalar boyu yaptığı provokatif paylaşımları hatırlatarak, “2 aydır bütün saygısızlıkları ve kışkırtmaları yapan bu adam. Şampiyonsan efendi olacaksın. Seni ağlatacağım” dedi.

Turabi ise öfkesine hakim olamayarak “Senin biberonunu getirdim. Emziğini… Konuşma lan. Efendiliği öğretecek son adamsın” dedi ve birden Poyraz’ın üzerine yürümeye başladı. Turabi’nin bu ani hareketine sahip çıkan diğer yarışmacılar hemen araya girerek olayı büyütmedi

Olaylar hemen sonrasında konseyde konuşma yapan Acun Ilıcalı, Turabi’ye yönelik uyarılarda bulundu ve “Survivor’da ‘kırmızı alarm’ veriyorum.” dedi.

Survivor All Star 2024 İlk Bölüm Tanıtım videosunu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Survivor All Star 2024 İlk Bölüm Tanıtımı @SurvivorTurkiye

Survivor All Star 2024: İlk Fragman Yayınlandı – Turabi ve Poyraz kavga ediyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!