Bahar’ın kaynana Nevra’sı Hatice Aslan gençliğinde bakın nasılmış! İşte Hatice Aslan’ın 19’luk hali…

Bahar dizisinin sevilen karakteri Nevra'yı canlandıran usta oyuncu Hatice Aslan'ın gençlik fotoğrafları gündem oldu. 19 yaşındaki görüntüsüyle dikkat çeken Aslan, güzelliği ile zamanın izlerine meydan okuyor. #Bahar #HaticeAslan #GençlikHali

bahar in kaynana nev
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doctor Cha isimli Güney Kore yapımı diziden esinlenilen ve Show TV’nin sevilen dizisi Bahar’ın kadrosunda yılların usta oyuncusu Hatice Aslan da katılıyor. Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy gibi tanınmış yüzlerin başrollerini paylaştığı dizi, izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor.


Hatice Aslan, sergilediği Nevra karakteriyle Bahar’ın kayınvalidesi oluyor ve performansı ile tüm dikkatleri üstüne çekiyor. Hatice Aslan hakkında daha fazla bilgi öğrenmek isteyen hayranlar, oyuncunun gençlik fotoğraflarını internet üzerinde araştırıyor.


Hatice Aslan, En Son Babalar Duyar, Kınalı Kar, Düğün Şarkıcısı ve Lale Devri gibi pek çok popüler dizide yer aldı ve artık 62 yaşında. Ancak neredeyse 40 yıldır sürdürdüğü oyunculuk serüveninde gençlik enerjisini hiç kaybetmedi. Zamanın izlerine meydan okuyan güzelliği ve 19 yaşındaki hali hayretler içerisinde bırakıyor.

Bahar’ın kaynana Nevra’sı Hatice Aslan gençliğinde bakın nasılmış! İşte Hatice Aslan’ın 19’luk hali…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!