Bambaşka Biri 15. bölüm de neler olacak?

bambaska biri idr
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı ve Tims&B Productions imzalı Bambaşka Biri dizisi 15. bölümü 6 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de Fox TV’de izleyiciyle buluşacak. İzleyici tarafından merakla beklenen dizide neler olacak. İşte detaylar;

Köşeye sıkışan Doğan, Turan’ın gücüne güvenerek kendini kurtarmaya çalışıyor. Ancak iddialar o kadar büyük ve soruşturma o kadar gerçek ki, Turan’ın çaresizliği her geçen gün artıyor. Leyla ise sevdiği adamı korumak ve bir katili adaletin önüne çıkarmak arasında kalıyor. umutla Kenan’ın masumiyetine inanan Leyla, eski defterleri yeniden açmaya karar veriyor.

Nuray ise söylediği yalanların ciddiyetini anlayarak, Tahir’e yaşattığı acıdan dolayı pişmanlık duyuyor. Ancak bu acı, affedilemeyecek kadar ağırdır.

Turan ise oğlunu korumak için kanun karşısında yalan söylemeye devam ediyor, ancak Kenan’a karşı dürüst olmayı seçiyor. Kenan, çocukluğuna dair öğrendikleri karşısında yıkılıyor ve bu durum onu ani kararlar almaya sürüklüyor. Kendini bir katil olarak görme ihtimaliyle boğuşan Kenan’ı kimse hedefinden şaşırtamaz.

İdris ise Doğan’ı kaybetme korkusuyla sarsılırken, beklenmedik bir hamle yaparak herkesin hayatını sonsuza kadar değiştiriyor.

Bambaşka Biri 15. Bölüm Fragmanı

Bambaşka Biri 15. Bölüm 2. Fragmanı

Bambaşka Biri 15. bölüm de neler olacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!