Yargı dizisinden izleyicileri yıkacak bomba ayrılık!

yargi dizisinden bom
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, izleyicileri ekranlara kilitleyen performansları ve etkileyici senaryosuyla dikkat çekiyor. Her bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen diziden izleyicileri üzen haber geldi. Beklenmedik bir gelişmeyle başrollerinden birinin diziden ayrılacağı duyuruldu. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı ve uluslararası alanda prestijli bir ödül olan Uluslararası Emmy ödülüne layık görülen Yargı dizisinde, o karakter artık olmayacak.

Sevilen oyuncunun yeni projesi belli oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Yargı dizisinde Metin Amir karakterine hayat veren Hüseyin Avni Danyal, diziye veda ediyor. Ünlü oyuncu, Kanal D’nin MF Yapım imzalı yeni dizisi Taş, Kağıt, Makas’la anlaştı. Hüseyin Avni Dangal, bu dizide Kadri karakterini canlandıracak ve dişli avukat Harun’un (Ozan Güven) akıl hocası olarak izleyici karşısına çıkacak.

yargi dizisinden bom 1

Yargı dizisinden ayrılacak olan Hüseyin Avni Danyal’ın hayranları bu haberle şaşırdı ve üzüldü. Uzun süredir Metin Amir karakterini başarıyla canlandıran oyuncunun eksikliği dizinin ilerleyen bölümlerinde hissedilecek.

Yargı dizisinin yetenekli oyuncu kadrosu ve ilgi çekici senaryosuyla büyük bir hayran kitlesi oluşmuştu. Dizi, adliye dünyasında yaşanan gerçekçi olayları konu alıyor ve izleyiciye adaletin peşinde koşan karakterlerin yaşadığı zorlukları aktarıyor. Yargı, her bölümüyle farklı bir hikaye anlatarak izleyicisini kendine bağlamayı başarıyor.

Yargı dizisinden ayrılacak olan Hüseyin Avni Danyal‘ın yerine kimin geleceği henüz netlik kazanmadı. Bu ayrılık, dizinin geleceği ve karakter dinamikleri üzerinde de etkili olacak gibi görünüyor. Yargı dizisinin hayranları ise yeni bölümleri ve yeni gelişmeleri heyecanla bekliyor.

Yargı dizisinden izleyicileri yıkacak bomba ayrılık!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!