Beria Özden, Yunus Emre ile boşanacağı söylentisini yalanladı

Survivor All Star yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ile boşanma iddialarını yalanladı ve eşine güven duyduğunu belirtti. #SurvivorAllStar #BeriaÖzden #YunusEmre

beria ozden yunus e
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor All Star’ın TV8 ekranlarında yer alan ve en sık cezaya çarptırılan yarışmacısı Yunus Emre, Aleyna ile yaşadığı yakınlaşmalarla sıkça adından söz ettiriyor. Ekran başında izleyicilerin de merak ettiği ve sürekli gündemde kalmasına sebep olan beraberliklere eşi Beria Özden’in “Uzak dur” uyarısına rağmen devam eden Yunus Emre hakkında çıkan boşanma iddialarını eşi Beria Özden yalanladı.

beria ozden yunus e

Beria Özden’in, Yunus Emre’nin Survivor’daki samimiyetine rağmen, Instagram hesabından eşinin adının baş harflerini çıkarması, boşanacakları iddialarını gündeme taşımıştı. Ancak, çıkan haberler ışığında Beria Özden, Yunus Emre’nin doğum gününü Instagram hesabından kutladı ve “İyi ki sen, mutlu yıllar” ifadelerini kullandı. Bu hamlenin ardından Beria Özden, boşanma yönündeki dedikoduları “Dedikodulara garip haberlere inanmayın itibar etmeyin” diyerek yalanladı.

beria ozden yunus e

Daha önce hamilelik haberini paylaşarak sevincini dışarı vuran ancak sonrasında yaşadığı düşük haberini paylaşan Beria Özden, eşini Aleyna hakkında yapılan farklı dedikodulara dikkat çekerek uyardı: “Aleyna konusunda öyle bir şey yazdım çünkü garip haberler orada aşk yaşıyormuşsunuz yok farklı bir durumlar adada… durumu kimse kabul etmez… Ben senin başta dürüst olduğuna güveniyorum.” Beria Özden böylelikle haberlerin rastgele ve doğru olmadığını belirtmiş oldu.

beria ozden yunus e 1

Beria Özden, Yunus Emre ile boşanacağı söylentisini yalanladı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!