Sıla Türkoğlu Biyografisi

sila turkoglu

Doğum tarihi: 18 Nisan 1999
Sıla Türkoğlu kaç yaşında: 25
Kilo & Boy: 55 & 1,65
Burcu: Koç
Meslek: Oyuncu
Sıla Türkoğlu doğum yeri: İzmir

Sıla Türkoğlu Kimdir?

18 Nisan 1999 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen ve aynı zamanda İzmir Bornovalı olan Sıla Türkoğlu, oyunculuk kariyerine 19 yaşında adım attı. Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi mezunu olan Türkoğlu, lise döneminde eş zamanlı olarak oyunculuk eğitimi almaya başladı ve henüz lise öğrencisiyken çeşitli setlerde yer almaya başladı.

2018 yılında Ağlama Anne dizisiyle ekranlara merhaba diyen Sıla Türkoğlu, 2019’da Yemin dizisinde Suna karakterini, Eylül 2020’de Kanal 7’de yayımlanan Emanet dizisinde ise Seher karakterini canlandırdı.

Temmuz 2022’de yayınlanan 416. bölümle Emanet dizisinden ayrılan Türkoğlu, şu anda Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterine hayat vermektedir ve bu rolüyle büyük bir hayran kitlesi edinmiştir.

Sıla Türkoğlu’nun oynadığı diziler

  • Ağlama Anne
  • Yemin
  • Emanet
  • Kızılcık Şerbeti

Sıla Türkoğlu haberleri.


Sıla için Yapılan Aramalar

Sıla Türkoğlu, Sıla Türkoğlu biyografisi, Sıla Türkoğlu hayatı, Sıla Türkoğlu özgeçmişi, Sıla Türkoğlu hakkında, Sıla Türkoğlu doğum yeri

Sıla Türkoğlu fotoğraf, Sıla Türkoğlu video, Sıla Türkoğlu resim, Sıla Türkoğlu kimdir?, Sıla Türkoğlu kaç yaşında?, Sıla Türkoğlu nereli,

Sıla Türkoğlu memleketi

Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!