Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı Sıla Türkoğlu son pozlarıyla gündem oldu! Bakan bir daha baktı

Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Doğa karakteri ve sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla göz dolduruyor. Son dekolteli elbise fotoğrafı büyük ilgi gördü! #SilaTurkoglu #KizilcikSerbeti #Gundem

kizilcik serbeti nin 12
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü televizyon dizisi Kızılcık Şerbeti, son dönemlerde hepimizin dikkatini çeken projelerden biri oldu. Bu hit dizide Doğa karakterini başarıyla canlandıran Sıla Türkoğlu, paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyayı sallıyor. Türkoğlu’nun en son fotoğrafı, onun hayranlarını ve takipçilerini büyüledi ve kısa bir süre içinde tartışma yarattı.

Bakınca bile ağızları açık bırakan şahane bir dekolteli elbise ile poz veren Türkoğlu, bu paylaşımı ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı.
Oyuncunun bu son paylaşımı üzerine takipçileri, “Fatih şok”, “Siyah sana çok iyi gidiyor”, “Ne giyse yakışıyor” gibi yorumlarla beğenilerini ilettiler. Göz kamaştıran pozları ile Sıla Türkoğlu, gündemi belirlemeye devam ediyor.

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı Sıla Türkoğlu son pozlarıyla gündem oldu! Bakan bir daha baktı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!