Bu veda haberi izleyicileri sarsacak! Show TV’nin fenomen dizisinden ayrılık kararı…

Sandık Kokusu'nun ayrılık kararı, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Hayranlar, dizinin yapımcılarına ve oyuncularına üzüntülerini ve desteğini iletmek için hastagler kullanarak paylaşımlar yapıyorlar. Öte yandan bu ayrılık haberi, dizinin geleceği hakkında da spekülasyonlara yol açtı. Dizinin takipçileri, yeni sezonun nasıl şekilleneceğini ve boşalan karakterin nasıl doldurulacağını merakla bekliyor.#SandıkKokusu #VedaHaberi #DiziAyrılığı

veda haberi izleyici 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin fenomen dizisi Sandık Kokusu, izleyicileri üzen bir ayrılık kararıyla sarsılıyor. Başrollerini Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili ve Metin Akdülger’in paylaştığı dizi, büyük bir hayran kitlesi tarafından sevilerek izleniyordu. Ancak şimdi izleyiciler, diziden bir karakterin ayrılacağı haberiyle sarsıldı.

sandık kokusu

Sandık Kokusu’nda Ozan karakterini canlandıran Şahin Sancak, diziye veda edecek. Son bölümde Ozan, Reha’nın adamları tarafından darp ediliyor. Arabayla geçerken bu korkunç sahneyi gören Atilla, hemen arabayı durdurarak yardım etmeye çalışıyor. Ancak Ozan, farklı bir kimlikle Atilla’yı görüyor ve korkup kaçmaya çalışıyor. Bu esnada yaşanan panikle bir el silah patlıyor ve böylelikle Ozan karakteri diziden ayrılıyor.

Bu ayrılık kararı, izleyicileri oldukça üzecek gibi görünüyor. Sandık Kokusu’nun sadık izleyicileri, Ozan karakterini ve Şahin Sancak’ın performansını büyük bir beğeniyle takip ediyordu. Şimdi onları nasıl bir ayrılık sahnesinin beklediği merak konusu olurken, yeni gelişmelerle diziye nasıl bir yön verileceği de tartışılıyor.

Bu veda haberi izleyicileri sarsacak! Show TV’nin fenomen dizisinden ayrılık kararı…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!