Bülent Ersoy’un aldığı mezarın fiyatını duyanlar dudak uçuklatıyor!

httpswww.ensonhab 439
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü sanatçısı Bülent Ersoy‘un, geçmiş yıl içerisinde babasını son yolcuğuna uğurladığı anlarda gerçekleştirdiği konuşmalar gündeme damgasını vurmuştu. Sanatçının mezarlıkla ilgili söylemleri, dijital platformlarda büyük bir etki yaratmıştı. Bülent Ersoy, babasının mezarının dar olduğunu belirtip, “Burası biraz sıkışık değil mi? Peki, ya ben ne yapacağım? Ben standart bir mezar yerine sığmam ki” diye bir dizi ifade kullanmıştı. Bu sözleri sonrası, Ersoy’un dostları, bu değerli sanatçıya daha geniş bir mezar temin edileceğine dair söz vermişti.

Ersoy’un seçtiği mezar, İstanbul’daki Zincirlikuyu Mezarlığı’nda yer alıyor ve üç kişi kapasiteli bir alanı kapsıyor. Ancak tahminlerin aksine bu mezar, standart mezarların dışında olacak. Bunun sebebi, hayranlarının rahatsız edici ulaşımını engellemek amacıyla, mezarın diğerlerinden daha derin inşa edilecek olması ve şifre korumalı bir asansörle ulaşılabilir olması.

Bülent Ersoy‘un böylesine bir özelliklere sahip mezar için harcamayı planladığı meblağ, adeta insanları şoke ediyor. İddialara göre, bu anıtsal mezar için Bülent Ersoy toplamda 1,5 milyon lira bütçe ayırdı.

Şifreli asansörle ulaşılan ve 1,5 milyon lira değerinde olduğu belirtilen bu harikulade mezar, sosyal medyada adeta deprem etkisi oluşturdu. Bu şaşırtıcı mezarlık projesi, çeşitli tartışmalara ve bir dizi tepkiye yol açtı.

Bülent Ersoy’un aldığı mezarın fiyatını duyanlar dudak uçuklatıyor!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!