Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su Hayal Garip, sevgilisinden şiddet gördüğünü açıkladı

Çocuklar Duymasın dizisinin Duygu karakterine can veren Hayal Garip, sevgilisinin kendisine şiddet uyguladığını açıkladı. Garip, bu yaşadıklarını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu ve yaşadığı zorlu süreci anlattı. #HayalGarip #Şiddet #ÇocuklarDuymasın

cocuklar duymasin in 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çocuklar Duymasın dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Duygu karakteriyle tanıdığımız Hayal Garip’in son dönemlerde hayatındaki yıkıcı dönemi açıklaması adeta göz yaşlarını süzülmesine neden oldu. Sevilen dizi Çocuklar Duymasın’ın başrol oyuncuları arasında yer alan ve Duygu karakteri ile tanınan Hayal Garip, son dönem paylaşımıyla büyük merak uyandırdı.

cocuklar duymasin in 2

Murat Kahraman Gökalp ile 2010’da dünya evine giren ve 2021’de boşanma kararı alan Hayal Garip, iki çocuk sahibi bir annedir. Boşanma sürecinden sonra yeniden aşk yaşamaya başlayan Garip, aşk yaşadığı kişinin kendisine şiddet uyguladığını iddia etti.

cocuklar duymasin in 3

“Dayak, çok dayak” diyen Garip, sözlerine şöyle devam etti:

“Şiddet hemen gelmiyor. Önce güven veriyor, şefkat gösteriyor, herkes gitse ben buradayım diyor, tüm eksikleri görüyor, boşlukları dolduruyor. Yerini sağlamladığında başlıyor şiddet.

cocuklar duymasin in 4

Asla kurtulmayı başaramadığın kısır bir döngü! Uzaklaşmayı denedikçe daha fazla artan baskı, manipülasyon, fiziksel şiddet beni bu ilişkiye hapsetti.

HAKARET, İFTİRA, DAYAK, DAYAK, DAHA ÇOK DAYAK… Aylar süren bu döngüden çıkmayı güç bela başardım. Sonunda kurtuldum… Ama çocuklarım ve benim payıma kalan travmalar bazen bizi yorgun düşürüyor…”


Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su Hayal Garip, sevgilisinden şiddet gördüğünü açıkladı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!