Derya Alabora, ayrıldığı Uğur Yücel hakkında bir itirafta bulundu: “Hala evliyiz”

Derya Alabora ve Uğur Yücel arasındaki ilişki durumu netleşti. Alabora'nın son açıklamaları ile öğrendik ki teknik olarak hala evli olmalarına rağmen ayrı yaşamlar sürdürüyorlar. Ayrılıkları hakkında konuşan Alabora, "Evlenmek ya da boşanmak bizim için anlamsız. Bizim aramızdaki arkadaşlık ve sohbet varlığını koruyor," dedi. #DeryaAlabora #UğurYücel #AşkveArkadaşlık

derya alabora ayril
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Usta tiyatro ve sinema oyuncusu Derya Alabora, son zamanlarda neredeyse kaybolduğu medya dünyasına, bir YouTube programına katılarak tekrar adım attı. Eşlik edilmiş olduğu meslek hayatı boyunca 30 yılını birlikte geçirdiği aynı zamanda meslektaşı olan Uğur Yücel’den 2013 yılında ayrıldığı bilinen Alabora, resmi olarak boşanmadıklarını açıkladı.

“Hala Evli Olduğumuzu Kabul Ediyorum” şeklinde konuşan Derya Alabora, “Evet, Uğur ile 30 yıl evli kaldık ve teknik olarak hala evli sayılıyoruz. Artık birlikte yaşamıyoruz. Neden resmi olarak boşanmadığımızı ben de bilmiyorum, nedense boşanma masasına oturamadık,” açıklamasında bulundu.

Alabora ayrıca, esasında bir önemi olmadığını belirtmiş. Oyuncu, “Aslında, bu durumun bizim için fazla bir önemi yok. Biz eş olmasak da dostuz, arkadaşımız. Evli olup olmamanın anlamı bizim için yok. Zaten ayrı yaşıyoruz fakat sohbetlerimiz devam ediyor. Bu durumun fazla önemi olmadığını düşünüyorum,” şeklinde sözlerine devam etti.

Derya Alabora, ayrıldığı Uğur Yücel hakkında bir itirafta bulundu: “Hala evliyiz”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!