Özkan Uğur’un oğlu Alişan Uğur konuşmasıyla duygulandırdı: “Ben öldüğüne hala inanamıyorum”

Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur, babasının anma töreninde yaptığı duygusal konuşma ile herkesi derinden etkiledi. Alişan Uğur, "Ben onun öldüğüne hala inanamıyorum" diyerek babasının yeri doldurulamaz bir sanatçı olduğunu vurguladı. Türk müziğinin efsane isimlerinden biri olan Özkan Uğur, müziğiyle ve filmleriyle hala kalplerimizde yaşıyor. #ÖzkanUğur #AlişanUğur #TürkMüziği

ozkan ugur un oglu a
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden biri olan Özkan Uğur‘un oğlu Alişan Uğur, babasının anısını bir ödül töreninde yaptığı duygusal konuşmayla canlı tuttu. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Özkan Uğur, lenf kanseriyle mücadele etmiş ve bir süre tedavi görmüştü. Ancak hastalığı tekrar nüksetmiş ve maalesef kaybedilmişti.

Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur, önceki gün düzenlenen bir ödül törenine katıldı. Burada Alişan Uğur, babasının anma töreni için sahneye çıkarak duygusal bir konuşma yaptı. Babasının şarkıları ve filmleriyle daima hatırlanacağını ifade eden Alişan Uğur, “Ben onun öldüğüne hala inanamıyorum” dedi. Konuşma sırasında salondaki misafirler de duygusal anlar yaşadı.

ozkan ugur un oglu a 1

Aysun Aslan Uğur ise aynı gecede “Yaşam Boyu Onur Ödülü”ne layık görüldü. Uzun yıllar boyunca Özkan Uğur’a eşlik eden Aysun Aslan Uğur, ödül sonrası yaptığı konuşmayı Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımında duygusal bir not paylaşan Aysun Aslan Uğur;

“Benim biriciğim. Bugün Özkan’ımla evlilik yıl dönümümüz. Benim yaşam boyu ödülüm, canım. Yokluğuna alışamadım, görünen o ki alışamayacağım da. Sadece ailen değil, kimse unutmayacak seni. Sanatsal mirasının sürekliliği için elimden geleni yapacağım” ifadelerine yer verdi.

Özkan Uğur’un ölümü, Türk müzik dünyasında büyük bir boşluk yaratmıştı. Onun eşsiz müziği ve tiyatral performansları hala kalplerde yaşamaya devam ediyor. Alişan Uğur’un duygusal konuşması da babasının değerini ve anısını bir kez daha vurguluyor.

Özkan Uğur’un oğlu Alişan Uğur konuşmasıyla duygulandırdı: “Ben öldüğüne hala inanamıyorum”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!