Dünyanın En Güzel 100 Kadını listesi belli oldu! Listede 3 Türk güzelin ismi var

Dünyanın en güzel 100 kadını listesi açıklandı ve bu yıl da listeye üç Türk kadın girdi. Sıla Türkoğlu 33., Özge Yağız 43. ve Hande Erçel 53. sırada yer aldılar. #Eniyi100kadın #Türkkadınları #Güzellikçıtası

dunyanin en guzel 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın En Güzel 100 Kadını listesi belli oldu! Her ne kadar güzellik algıları kişiden kişiye değişkenlik gösterse de bu yıl da, her yıl olduğu gibi, ‘Dünyanın En İyi 100 Kadını’ listesi açıklandı. Liste, bu yıl da kadınların güzelliklerinin yanı sıra, kariyerlerine ve moda tarzlarına da odaklanarak, yoğun tartışmaların odak noktası oldu. Önceki yıl 5 ünlü Türk kadınını barındıran listede, bu yıl 3 Türk kadın yer almayı başardı.

Bu seneki listeye öncülük eden isimler, çok çeşitli alanlardan gelen başarılı kadınları içeriyor. Örneğin, 1. sırada Amerika’nın Kaliforniya eyaletinden model Jasmine Tookes yer alıyor. 15 yaşında keşfedilen Tookes, çok kısa bir süre içerisinde büyük moda markalarının dikkatini çekmeyi ve önemli defilelerde yer almayı başardı.

2. sırada Kore doğumlu Amerikalı şarkıcı, oyuncu ve sunucu Nancy Jewel McDonie bulunuyor. Bilinen sahne adıyla Nancy, ünlü Koreli kadın grubu Momoland’ın önceki bir üyesiydi.

3. sırada ise Tayland doğumlu rapçi, şarkıcı ve dansçı Lisa yer alıyor. Lisa, YG Entertainment tarafından kurulan popüler Koreli kadın grubu BLACKPINK’in önemli bir üyesi.

Önemli sosyal medya figürlerinden Dasha Taran ise 4. sırada. Genç yaştaki bu Ukraynalı model ve içerik yaratıcı, yalnızca doğal güzelliği ve tarzıyla değil, aynı zamanda güzellik ve moda konusunda yayınladığı içeriklerle de popülerlik kazanmıştır.

5. sırada ise Sitala yer alıyor. K-pop grubu üyesi olan Sitala, 1996 doğumlu bir yıldız.

Bu yıl Türkiye’den üç kadın bu ayrıcalıklı listeye girmeyi başardı. Hem oyunculuğuyla hem de güzelliğiyle tanınan Sıla Türkoğlu, listeye 33. sıradan giriş yaptı.

Gelecek vaat eden bir diğer Türk oyuncu Özge Yağız ise 43. sırada yer aldı. En son Bambaşka Biri dizisinde başrol oynayan ve uluslararası bir fenomen olmayı başaran Hande Erçel de listenin 53. sırasında yer aldı.

Dünyanın En Güzel 100 Kadını listesi belli oldu! Listede 3 Türk güzelin ismi var
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!