Ezgi Mola bebeğinin fotoğrafını ilk kez paylaştı

taze anne ezgi mola
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Masumlar Apartmanı’nın başarılı oyuncusu Ezgi Mola, 4 yıllık sevgilisi işletme sahibi Mustafa Aksakallı ile evlendiği tarihten kısa bir süre sonra hamile olduğunu duyurdu ve çocuğunun cinsiyeti için “Sağlıklı olsun yeter” diyerek cinsiyetin kendileri için önemsiz olduğunu belirtmişti. “Bizim için en önemli olan sağlığı” diyerek aynı duygularını paylaşan Mustafa Aksakallı da, sevinçlerini takipçileriyle paylaştı.

Takipçilerinin merakla beklediği bebeğinin fotoğrafını, Ezgi Mola sonunda Instagram hikayelerinde paylaştı. Instagram hesabında 6.3 milyon takipçisi olan ve rakamları ile her zaman dikkat çeken Ezgi Mola, minik oğlunun ilk karesini sevenleriyle birlikte oldu.

Bebeğini doktora kontrolüne götüren tanınmış oyuncu, “Canım doktorumuz. O gün geldi mi? Kontrol günü…” notunu ekledi. Bu paylaşımın ardından çok sayıda yorum ve beğeni alan Mola’nın bu paylaşımı, çok kısa bir süre içerisinde gündem oldu.

Ezgi Mola bebeğinin fotoğrafını ilk kez paylaştı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!