Gaddar 10. bölüm de neler olacak? Dağhan Aydan’ı kurtarabilecek mi? Ekber’in planı işe yarayacak mı?

Gaddar 10. bölüm de neler olacak? Dağhan Aydan'ın kurtarılma mücadelesi sürerken, entrikalar artarak devam ediyor. İhanet, intikam ve aşkın kesiştiği bu karmaşık hikayede kimin kazanacağı belirsiz. #DağhanAydan #Ekberİhaneti #Entrikalar

gaddar daghan ayd
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaddar 10. bölüm de neler olacak? Senaryosu Hürer Ebeoğlu’na ait olan dizi, askerlik görevini yerine getirirken yaşadığı travmatik bir olayın ardından memleketine dönen ve burada acımasız bir tetikçiye dönüşen Dağhan’ın hikayesini ekrana getiriyor. “Gaddar” adlı dizi, 22 Mart Cuma günü saat 20.00’de Now TV’de yayınlanacak olan 10. bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

Gaddar 10. bölüm de neler olacak?

Dağhan Aydan’ı kurtarabilmek için Ekber, Bekir’i salıvermek zorunda kalır ve ondan gelecek haberi beklemeye başlar. Müdür ve Kurt, son kurşunlarını boşa harcamıştır ve Ekber, artık Kurt’u ihanetle suçlar. Ekber, adamlarını Kurt’un peşine salar ve bulmalarını ister.

Dağhan, Aydan’ı kurtarmak için birçok engelle mücadele etmek zorunda kalır. Ekber, Dağhan’ın zor durumunu kullanarak oyunlar oynar. Dağhan, Aydan’ı kurtarabilmek için herkesten yardım ister. Yaşanan olaylar, aralarındakileri konuşabilmeleri için bir fırsat yaratır. Dağhan, Enver’e ödetmeye karar verir çünkü başını belaya sokmuştur.

gaddar 10. bölüm fragman

Ekber, Enver’in de kendisine tuzak kurduğunu öğrenir. Enver, babasının adamlarıyla karşı karşıya gelir ve aralarında bir muhbir olduğunu düşündüğü birini aramaya başlar. Oya, Ekber’in kızına yaptıklarını öğrenince evine baskın yapar ve büyük bir tepki alır. Rüzgâr, Enver’le yakınlaşır ve Davut bu durumdan rahatsız olur, tartışmalar yaşanır.

Yağmur, başına gelenleri atlatamadığı ve Ekber’den kurtulamadığı için onunla konuşmayı düşünür. Gürkan ise “Gaddar”ın izini sürerken başı derde giren birinden haberdar olur ve Dağhan’ın çevresinde dolaşmaya devam eder.

Gaddar 10. bölüm fragman

Dizinin 10. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Gaddar 10. bölüm fragman izle.

Gaddar 10. bölüm de neler olacak? Dağhan Aydan’ı kurtarabilecek mi? Ekber’in planı işe yarayacak mı?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!