Gaddar 12. bölümde neler olacak? Dağhan’ın ölüm haberi ailesine ulaşır!

Gaddar 12. bölümde neler olacak? Korkut'un intikamı aileyi tehdit ederken, Dağhan'ın ölüm haberi herkesi yasa boğar. Adalet, intikam ve koruma arasındaki çatışma büyürken, aile içi gerilimler artar. #AileDramı #Adalet #İntikam

gaddar daghan in
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaddar 12. bölümü 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de Now TV’de yayınlanarak izleyicilerle buluşacak. Hürer Ebeoğlu’nun senaryosunu kaleme aldığı dizi, askerlik görevini yerine getirirken yaşadığı travmatik bir olayın ardından memleketine dönen ve burada acımasız bir tetikçiye dönüşen Dağhan’ın hikayesini anlatıyor.

Gaddar 12. bölümde neler olacak?

Cezmi’nin ölümü üzerine intikam ateşiyle yanıp tutuşan Korkut, Dağhan’ı öldürmeye karar verir. Dağhan ise çaresizlik içinde direnirken kurtuluş umudu Müdür ve Kurt’ta yatmaktadır. Ancak acı bir gerçekle yüzleşirler, Dağhan’ın ailesine ölüm haberi ulaşmıştır. Durumu kabullenmek istemeyen herkes perişan olurken, Korkut’un aileye zarar verme planları Leylâ’yı da tehdit etmektedir.

Gaddar 12. bölüm

Gürkan, mahalledeki olayla adalet duygusunu sorgulamaya başlar ve Enver ailesini korumak için harekete geçer. Ancak Korkut’un saldırgan tutumu herkesi tedirgin ederken, ailenin bir arada olması yeni tehlikeleri de beraberinde getirir. Davut ise çocuklarını korumak için elinden geleni yaparken, Enver Korkut’u ortadan kaldırmak için planlar yapar.

Gaddar 12. bölüm fragman

Dizinin 12. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Gaddar 12. bölüm fragman izle.

Gaddar 12. bölümde neler olacak? Dağhan’ın ölüm haberi ailesine ulaşır!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!