Sandık Kokusu 13. bölüm de neler olacak? Gerçekleri öğrenen Hasan Karsu ve Atilla için ne planlar yapacak?

Sandık Kokusu'nun son bölümü heyecan dolu gelişmelerle doluydu! Hasan'ın planları, Karsu ve Atilla'nın ilişkisinde yeni bir dönemi işaret ediyor. Gerçeklerin açığa çıkmasıyla tüm karakterlerin hayatı altüst olabilir. #SandıkKokusu #Hasan #Karsu #Atilla

sandik kokusu ger
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sandık Kokusu 13. bölüm de neler olacak? “Sandık Kokusu”nun heyecan dolu 13. bölümü, 6 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Bu bölümde, dizi tutkunlarını bekleyen sürpriz gelişmeler ve heyecan dolu sahneler izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Sandık Kokusu 13. bölüm de neler olacak?

Sandık Kokusu’nun son bölümünde, Atilla’nın Karsu adına Ozan’a mesaj attığı ortaya çıkınca, aralarında gerilim artar. Lale, Atilla’nın gerçek kimliğini öğrendikten sonra nasıl bir yol izleyeceğine karar vermeye çalışır. Reha ise Atilla’nın sırrını öğrendikten hemen sonra Hasan’ın yanına gider. Planlarını yapmaya başlayan Hasan, Karsu ve Atilla arasındaki ilişkileri nasıl etkileyecek? Aynı zamanda Karsu ve Atilla, çok özel bir buluşma gerçekleştirirler.

Reha’nın sürpriz yemeği ile sitedeki herkesi şaşırtacak önemli bir gelişme yaşanır. Bu gelişme, tüm ilişkileri kökten sarsabilir. Lale ve diğer karakterler, bu yeni duruma nasıl adapte olacaklar?

Sandık Kokusu 13. bölüm

Sandık Kokusu 13. bölüm fragman

Dizinin 13. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Sandık Kokusu 13. bölüm fragmanı izle.

Sandık Kokusu 13. bölüm de neler olacak? Gerçekleri öğrenen Hasan Karsu ve Atilla için ne planlar yapacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!