Gelin adayı Solmaz Çiros’un son hali! Bambaşka biri oldu

Solmaz Çiros, estetikler ve kilo almasıyla farklı bir görünüm kazandı. Eski gelin adayının bu hali, takipçilerini şaşkına çevirdi. #SolmazÇiros #EskiGelinAdayı #Değişim

gelin adayi solmaz c
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski gelin adaylarından Solmaz Çiros, Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın popüler evlilik programında sıklıkla gündeme gelmiş bir isimdi. Solmaz Çiros, tanındığı o günlerden bu yana halkın gözünden uzak kalmıştı.

Sonradan fark edilen yeni görüntüsü ile Solmaz Çiros, yeniden gündeme damgasını vurdu. Pek çok kişinin şaşkınlıkla karşıladığı Solmaz’ın fiziği, geçirdiği estetik operasyonlar ve aldığı kilolarla oldukça değişti.

Önceki programda kalça danslarıyla izleyicilerin hafızalarına kazınan Solmaz, programın bitmesiyle birlikte kilo alarak magazin gündemine oturmuştu. Çiros, şimdilerde düğünlerde şarkılar söyleyerek hayatına devam ediyor.

Eski gelin adayı Çiros’un yeni görünümü, kendisine “Türkiye’nin Cardi B’si” benzetmesini getirdi. Bazı hayranları ise eski haliyle kendisini daha çok beğendiklerini, doğallığın her zaman daha güzel olduğunu yorumladılar.

gelin adayi solmaz c 1

Gelin adayı Solmaz Çiros’un son hali! Bambaşka biri oldu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!