Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar mini eteğiyle kasıp kavurdu! Ramazan görse kasabayı yakar…

Gönül Dağı dizisinin Asuman karakterini canlandıran Hazal Çağlar, paylaştığı mini etekli pozlarıyla ilgi çekiyor. Oyuncunun cesur pozları takipçilerini hayrete düşürdü ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. #HazalÇağlar #GönülDağı #Asuman

gonul dagi nin asuma
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT 1 ekranlarının izleyiciler tarafından büyük bir tutkuyla takip edilen dizisi “Gönül Dağı”nın karakterleri kadar, başarılı oyuncuları da gündemden düşmüyor. Bu eşsiz oyuncu kadrosu içerisinde Asuman karakterine can veren Hazal Çağlar, dizideki kasabanın esmer güzeli olarak büyüleyici bir performans sergiliyor. Özellikle, oyunculuk kariyerine “Gönül Dağı” ile başlayan Hazal Çağlar, kısa süreliğine bile olsa izleyicilerinin kalplerine taht kurmayı başardı.

Diziye ilk sezonundan bu yana devam eden Çağlar, yalnızca oyunculuğu ile değil, aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarıyla da her zaman gündemde kalmayı başarıyor. Çağlar’ın kendine özgü tarzı, sokak modasına yeni bir yorum getiriyor ve görenleri hayrete düşürüyor.

27 yaşındaki genç yeteneğin cesur pozları, sosyal medyayı salladı. En son olarak mini etekli pozlarıyla takipçilerini hayrete düşüren Hazal Çağlar’ın bu paylaşımları büyük beğeni topladı.

Aşağıda, Hazal Çağlar’ın sosyal medya hesabından paylaştığı ve takipçilerini kendine hayran bırakan mini etekli görsellerini görebilirsiniz.

Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar mini eteğiyle kasıp kavurdu! Ramazan görse kasabayı yakar…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!