Hasan Can Kaya’dan kötü haber!

Son yılların popüler komedyeni Hasan Can Kaya, evinde futbol oynarken omzundan yaralandı ve acil ameliyat oldu. Hayranlarını endişelendiren bu olay sonrası komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Ancak bu kaza, Hasan Can Kaya'nın son derece yoğun programına darbe vurdu ve yaklaşan, biletleri zaten tükenmiş olan ABD turnesinin ertelenmesine neden oldu. #HasanCanKaya #AcilAmeliyat #TurneErteleme

hasan can kaya dan k
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, dün sabah yaşadığı talihsiz kaza sonucu acil ameliyat oldu. Kendi konutunun bahçesinde arkadaşları ile birlikte futbol oynarken bir anda dengesini kaybeden usta komedyen omzunun üzerine düştü.

hasan can kaya dan k 1

Yaşadığı ağrılar nedeniyle hastaneye giden Kaya’nın omzunda ciddi kırıklar tespit edildi. Hastane ekibi tarafından hızla müdahale edilen komedyen, uzun sürecek bir ameliyat sürecinden geçti. Operasyon sürecinin hemen ardından sağlık durumu hakkında bilgi verilen Kaya’nın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Komedyenin birkaç gün hastanede istirahat etmesinin ardından ayrılacağı tahmin ediliyor. Ancak bu durumun ardından Hasan Can Kaya’nın oldukça yoğun bir programı bulunuyor. Fakat talihsiz kaza sonucu Kaya’nın biletleri haftalar öncesinden tükenmiş olan 24 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşmesi beklenen ABD turnesini bir sonraki uygun zamana ertelemesi bekleniyor.

Hasan Can Kaya’dan kötü haber!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!