İnci Taneleri dizisine bomba transfer! Usta oyuncu İnci Taneleri kadrosuna dahil oluyor

Sürprizlerle dolu "İnci Taneleri" dizisine Menderes Samancılar isimli deneyimli bir oyuncu takviyesi geldi. Yeni bölümde "Terzi Affan" karakterine hayat verecek olan Samancılar, perşembe günü saat 20.00'de Kanal D'de izleyicinin karşısına çıkacak. #İnciTaneleri #MenderesSamancılar #KanalD

inci taneleri dizisi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnci Taneleri, adından söz ettirmeye devam ediyor. Rekor reytingleri ve çarpıcı bölümleriyle dikkat çeken bu eşsiz drama dizisi, Azem Yücedağ’ın, uzun yıllar hapis yattıktan sonra kayıplarını yeniden kazanma çabasını etkileyici bir şekilde izleyicilere aktarıyor.

Bu çığır açan dizinin kadrosunda, Türk televizyonunun en sevilen isimleri Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan ve Rıza Kocaoğlu gibi isimler bulunuyor.

İnci Taneleri’nin ilk altı bölümünde izleyicilere sunduğu unutulmaz hikayeler, sosyal medyada geniş yankı buldu ve reyting sıralamalarında yerini aldı. Şenol Sönmez’in yönetmenliğini yaptığı ve aynı zaman Yılmaz Erdoğan’ın yazıp başrolünü oynadığı dizinin heyecanı 7. bölüme de sıçradı.

7. bölümün yayınlanmasının beklendiği bu hafta, deneyimli oyuncu Menderes Samancılar, İnci Taneleri kadrosuna katılarak takipçilerini heyecanlandırdı. Menderes Samancılar, dizide karakter olarak “Terzi Affan” rolünü üstlenecek.

Bu yeni gelişme, dizinin zaten büyük bir ilgi gören 7. bölümünün merakla beklendiğini daha da arttırdı. İzleyicinin bu karmaşık ve duygusal yolculuğunda hangi sürprizlerin yaşanacağını görmek için Perşembe günü saat 20:00’de Kanal D ekranlarından İnci Taneleri’nin yeni bölüme şahit olun.

İnci Taneleri dizisine bomba transfer! Usta oyuncu İnci Taneleri kadrosuna dahil oluyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!