İzzet Yıldızhan, 23 yıllık eşiyle ilk kez ortaya çıktı

Özel yaşamını gözlerden uzak tutmayı seven İzzet Yıldızhan, 23 yıllık eşiyle ilk kez fotoğrafını paylaştı. Çiftin bu fotoğrafı magazin gündemine damga vurdu. #İzzetYıldızhan #AjdaYıldızhan #magazin

izzet yildizhan 23
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ailesine olan bağlılığıyla tanınan değerli sanatçımız İzzet Yıldızhan‘ın, iki çeyrek asırdır hayatını birleştirdiği eşi Ajda Yıldızhan ile ilk kez fotoğrafı yayınlandı.

Çift, kameralardan uzak bir hayat sürdürmeyi tercih eden Yıldızhan’ın katıldığı bir etkinlikte ilk kez objektiflere takıldı. Sosyal medyada eşiyle hiç fotoğraf paylaşmayan Yıldızhan, 23 yıllık eşi Ajda Yıldızhan’la etkinlikte çekilen fotoğrafıyla baş döndürdü.

izzet yildizhan 23 1

Her röportajında aile değerlerine olan bağlılığını öne çıkaran Yıldızhan, eşi Ajda Yıldızhan’ın İstanbul Teknik Üniversitesi konservatuvar mezunu olduğunu ve onunla müzik anlamında da birliktelik yaşadığını ifade etti.

izzet yildizhan 23

Sahnelerin yetenekli sanatçısı İzzet Yıldızhan, iş dünyasında da başarılarıyla tanınıyor. Çok meşgul bir hayatı olmasına rağmen, ailesine kaliteli zaman ayırmaya büyük önem veriyor. İş hayatı ve aile yaşantısı arasındaki dengeyi başarıyla sağlayan Yıldızhan, özel hayatını gözlerden uzak tutmayı seven bir sanatçı olarak biliniyor.

izzet yildizhan 23 3

Bu nedenle, İzzet Yıldızhan ve Ajda Yıldızhan’ın ilk fotoğrafı, magazin dünyasına bomba gibi düştü ve büyük bir sürpriz oldu.

İzzet Yıldızhan, 23 yıllık eşiyle ilk kez ortaya çıktı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!