“Kızılcık Şerbeti” Yeni Bölümü Heyecanlı Olaylara Sahne Olacak!

httpswww.magazink 104
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılcık Şerbeti” dizisinin son bölümünde, Kıvılcım’ın aşkı Ömer’i başka bir kadınla görüşürken yakalaması, tüm dengeleri alt üst etti. Bu durumdan fazlasıyla etkilenen Kıvılcım, duygusal bir kargaşa içinde buldu kendini. Öte yandan, aşk acısı çeken Ömer de kendi iç dünyasında boğuluyor ve abisine içini döküyordu.

Bölümde bir diğer çarpıcı olay ise bebek Abdullah’ın hastalığı oldu. Sarılık teşhisi konulan Abdullah’ın ailesi kısa süreli bir panik yaşadıktan sonra, annesi Nilay bir gün boyunca onun yanında kalıp hastaneden ayrılmayacak.

Ancak bölümdeki en hareketli olaylardan biri de Rüzgar ve Alev’in aşkına dair gelişmelerdi. İkiliyi kıskanan Helin, aralarını açmak için bir kumpas kurmayı planladı ancak Rüzgar, bu oyunu bozarak duruma hakim oldu. Bu arada, Kıvılcım okuyabilmek için yardım isteyen bir gençle ilgilenirken Rüzgar ve Ertuğrul’dan beklenmedik bir destek alacak.

Hastalığı giderek şiddetlenen Nursema, Umut ile birlikte hastaneye giderken, bu durumu öğrenen Fatih de onun yanında olacaktır. Ancak, Fatih’in bir anda ortadan kaybolması ve Doğa’nın onu takip etmeye başlaması, son derece gizemli bir atmosfer yaratıyor.

“Kızılcık Şerbeti” Yeni Bölümü Heyecanlı Olaylara Sahne Olacak!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!