Kızılcık Şerbeti’nin Apo’su ne zaman diziye dönecek? Settar Tanrıöğen iyileşti mi? Son durumu ne?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Apo karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen'in geri dönüş tarihi merak konusu. Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili bilgiler araştırılıyor. Dizi severler, sevdikleri karakterin ekranlara ne zaman geri döneceğini sabırsızlıkla bekliyor. Kızılcık Şerbeti'nde Apo'nun dönüşü ne zaman olacak? #kızılcıkşerbeti #settartanrıöğen #kızılcıkşerbetiapo

kizilcik serbeti apo
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her hafta Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kızılcık Şerbeti, izleyicileri ekrana kilitleyen önemli dizilerden biri haline geldi. Son bölümlerde yaşanan olaylar uzun süre konuşuldu ve dizinin dikkat çeken karakterlerinden biri de “Apo” oldu. Ancak dizide Apo karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, sağlık sorunları nedeniyle bir süredir bölümlerde yer alamıyor. Kızılcık Şerbeti Apo diziye ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen son durum ne? İşte ayrıntılar…

Kızılcık Şerbeti

Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman diziye dönüyor?

Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirdikten sonra 26 Ocak Cuma gününden beri Ataşehir’deki Acıbadem Hastanesi’nde tedavi görüyor. Usta oyuncu, Birsen Altuntaş’ın raporuna göre hastanede 4. haftasını tamamlamak üzere ve birer gün aralıklarla 2 kez ameliyat geçirdi.

Normalde bu cuma taburcu olması bekleniyordu, ancak 61 yaşındaki oyuncunun iyileşme süreci beklenenden daha yavaş ilerliyor. Bu nedenle, bir süre daha hastanede kalması gerekecek. Ziyaretlerin yasak olduğu hastanede önümüzdeki 2 bölümde Settar Tanrıöğen’in yer almayacağı kesinleşti. İleriki bölümlerde ise doktorlarından gelecek bilgiye göre hareket edilecek.

Kızılcık Şerbeti’nin Apo’su ne zaman diziye dönecek? Settar Tanrıöğen iyileşti mi? Son durumu ne?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!