Sette kaza geçiren Sinan Albayrak sessizliğini bozdu: Bir süre şuurumu kaybettim, yaralarım var

Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin başarılı oyuncusu Sinan Albayrak, sette geçirdiği kaza sonucu yaralandı. Yaralarının iyileşeceğini belirten Albayrak, sağlık durumunun iyi olduğunu ve endişelenilmemesi gerektiğini ifade etti. #SinanAlbayrak #MehmedFetihlerSultanı #GeçmişOlsun

sette kaza geciren s
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin başarılı oyuncusu Sinan Albayrak, sette yaşadığı kaza sonucu yaralandı. Atından düşerek şuurunu kaybeden ve hemen hastaneye kaldırılan Albayrak, sağlık durumu hakkında bilgi vermek adına bir video yayınladı. Yaralı haldeki oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı videoda:

sinan albayrak

“Ufak bir kaza geçirdim. Atımızla ayrı yönlere gitmeye karar verdik. Kısa bir süre şuurumu kaybettim, ancak şu anda gayet iyiyim. Yüzümde yaralar ve bir kolumda alçı bulunuyor, ancak bu yaraların da kısa sürede iyileşeceğini umuyorum. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Her şey yolunda, endişelenmeyin” sözlerini dile getirdi.

Sinan Albayrak’ın yaşadığı kazanın detayları henüz tam olarak bilinmezken, oyuncunun paylaştığı videoda oldukça rahat olduğu ve kendini iyi hissettiği gözlemlendi. Umarız Sinan Albayrak bir an önce iyileşir ve sağlığına kavuşur.

Sette kaza geçiren Sinan Albayrak sessizliğini bozdu: Bir süre şuurumu kaybettim, yaralarım var
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!