Sandık Kokusu 11. bölüm fragman! Sandık Kokusu dizisi hangi kanalda, saat kaçta? Son bölümde ne oldu? Son bölümde ne oldu?

sandik kokusu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sandık Kokusu 11. bölüm fragman! Sandık Kokusu dizisi hangi kanalda, saat kaçta? Son bölümde ne oldu? Popüler dizi Sandık Kokusu’nun hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı merak konusu oldu. Ayrıca son bölümde yaşananlar da izleyicilerin ilgisini çekiyor. Dizinin yayın günü ve saati ile birlikte son bölümde neler olduğuna dair bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Sandık Kokusu Çarşamba akşamı 20.00’de Show TV’de yayınlanmaktadır. Sandık Kokusu yeni bölümlerini Show TV platformlarından izleyebilirsiniz. Sandık Kokusu 11. bölüm fragman! Sandık Kokusu dizisi hangi kanalda, saat kaçta? Son bölümde ne oldu? Son bölümde ne oldu? Detaylar haberimizde…

sandik kokusu 11 bolum

Sandık Kokusu hangi kanalda, saat kaçta?

Sandık Kokusu Çarşamba akşamları 20.00’de Show TV’de yayınlanmaktadır. Sandık Kokusu yeni bölümlerini Show TV platformlarından izleyebilirsiniz.

Sandık Kokusu konusu ne?

Sandık Kokusu, bir ailenin Adana’da başlayıp İstanbul’a uzanan hayata yeniden başlama ve umut dolu hikayesini etkileyici bir atmosferle izleyiciye aktaracak.

Sandik Kokusu 11. bölüm fragmanı

11. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Sandik Kokusu 11. bölüm fragmanı izle.

YouTube video

Sandık Kokusu son bölümde ne oldu?

Sandık Kokusu’nun 10. bölümünde, Atilla Ozan’ın ölümünden dolayı duygusal olarak çöküntü içindedir ve geleceğiyle ilgili belirsizlik içindedir. Diğer yandan, Ozan’ın ani kayboluşunu fark eden Karsu, onu bulmak için harekete geçerken, Irmak da Atilla’nın Karsu’ya yakın olduğunu fark eder ve yardım talebinde bulunur.

sandik kokusu 11 bolum 2

Atilla isteksiz olsa da verdiği bir tavsiyenin Irmak’ı nasıl etkileyeceği merak konusudur. Reha, Cennet Sitesi’nde bir ev kiralayarak, Hande’yi yanına alır ve Karsu, Filiz ve Türkan’ı rahatsız etmeye başlar. Bu durumla birlikte, Lale’nin sık sık siteye gelip gitmesi, Atilla’nın kimliğinin ortaya çıkmasını tehdit eder. Sevgililer Günü kutlamalarına hazırlanan Cennet Sitesi sakinleri ise beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır.

Sandık Kokusu 11. bölüm fragman! Sandık Kokusu dizisi hangi kanalda, saat kaçta? Son bölümde ne oldu? Son bölümde ne oldu?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!