Kod Adı Kırlangıç 18. bölümde neler olacak? Aslanlar planında baraşılı olabilecek mi?

'Kod Adı Kırlangıç'ın heyecan dolu 18. bölümünde sürprizlerle dolu gelişmeler izleyicileri bekliyor! Selim'in yeni hamlesi, Aslanlar takımının sıra dışı yetenekleri ve beklenmedik gelişmelerle dolu bölüm kaçırılmamalı. #KodAdıKırlangıç #HeyecanDevamEdiyor #SürprizGelişmeler

kod adi kirlangic
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kod Adı Kırlangıç 18. bölümde neler olacak? TRT 1’in, mahallelerinde gizli bir teknoloji üssü kuran gençlerin hikayesini konu alan Kod Adı Kırlangıç dizisi, 10 Mart Pazar günü saat 17.15’te 18. bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

Kod Adı Kırlangıç 18. bölümde neler olacak?

Pazar günleri TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan ‘Kod Adı Kırlangıç’ın 10 Mart’ta yayınlanacak 18. bölümünde büyük heyecan var. Yiğit Efe’nin tehlikede olduğunu anlayan Selim, Aslanlar Şirketi’ne karşı yeni bir hamle yapmaya hazırlanırken, Aslanlar takımının sıra dışı yeteneklerini keşfetmeye devam ediyoruz.

Kod Adı Kırlangıç 18. bölümde neler olacak?

Aspar’ın beklenmedik bir gelişme ile karşılaşması ve Sevgi’nin gizemli bir teknoloji şirketinden olumlu dönüş almasıyla, işler daha da karışacak gibi görünüyor. Acaba Selim, Yiğit Efe’yi ve Kırlangıç takımını koruyabilecek mi? Aslanlar’ın planı başarılı olabilecek mi? Tüm bu soruların cevabı, 18. bölümde Kod Adı Kırlangıç’ta izleyicilerle buluşacak.

Kod Adı Kırlangıç 18. bölüm fragman

Dizinin 18. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Kod Adı Kırlangıç 18. bölüm fragmanı izle.

YouTube video

Kod Adı Kırlangıç 18. bölümde neler olacak? Aslanlar planında baraşılı olabilecek mi?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!