Koreli Ayla büyüyüp serpildi, son hali şoke etti! “Genç kız olmuşsun”

Koreli Ayla'nın büyüme hikayesi herkesi şaşırtıyor! Kim Seol'ün başarılı performansı ve şimdiki genç kız halini görmek için hemen tıklayın. #KoreliAyla #AylaFilm

koreli ayla buyuyup
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayla filmi, yapım şirketi Dijital Sanatlar tarafından üretilen ve Can Ulkay tarafından yönetilen bir Türk filmidir. 2017 yılında vizyona giren film, Türkçe, İngilizce ve Korece olmak üzere üç dilde çekilmiştir. Film, Kore Savaşı’nda Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin hayatından esinlenerek beyaz perdeye aktarılmıştır. İzleyicileri derinden etkileyen Ayla filmi, büyük bir takdir ve beğeni toplamıştır.

koreli ayla buyuyup 1

Filmin minik yıldızı olan Kim Seol, Ayla karakterine hayat vermiştir. Başarılı bir performans sergileyen Kim Seol, milyonları ağlatmayı başarmıştır. Ancak şimdi, Kim Seol 13 yaşında ve son hali sosyal medyada büyük bir şaşkınlık yaratmıştır. O minik ve masum kızın yerini şimdilerde genç bir kız almıştır. Kim Seol’ün bu değişimini görenler, onu tanımakta zorlanmıştır. Öyle ki, hayranları Kim Seol’ün büyüdüğünü görünce gerçekten şaşırmıştır.

Kim Seol’ün büyümesi ve değişimi, sosyal medyada da büyük bir etki yaratmıştır. Birçok kişi, Ayla filminden hatırladıkları minik kızın şimdiki halini görünce şaşkınlık yaşamıştır. Kim Seol’ün genç bir kız olarak güzelliği ve zarafeti, herkesi büyülemiştir.

koreli ayla buyuyup 2

Bu benzersiz hikaye, Koreli Ayla’nın büyüme serüvenini ve değişimini anlatmaktadır. Ayla filmiyle büyük bir çıkış yapan Kim Seol, şimdi hayranları tarafından genç bir kız olarak tanınmakta ve takip edilmektedir. Kim Seol’ün başarılı performansı ve büyüleyici güzelliği, onu sektördeki önemli bir isim haline getirmiştir.

Koreli Ayla büyüyüp serpildi, son hali şoke etti! “Genç kız olmuşsun”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!