Kuruluş Osman 146. bölüm de neler olacak? Cerkutay’ın ihaneti ortaya çıkıyor…

Kuruluş Osman'da gerilim tırmanıyor! Orhan Bey'in sürpriz hamlesi, Holofira ve Orhan'ın aşkını tehlikeye atıyor. Yenişehir'deki olaylar ise Osman Bey ve ahalisini adeta kuşatıyor. Cerkutay'ın geleceği belirsiz, Yakup Bey hedef tahtasına konuyor. Taceddin Noyan tehlikesi ise Osman Bey'i bekliyor. Aksiyonun dorukta olduğu bu bölümde heyecan hiç bitmiyor! #KuruluşOsman #OrhanBey #TaceddinNoyan

kurulus osman cer
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuruluş Osman 146. bölümü 31 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında seyirci ile buluşacak. 146. bölüm oldukça heyecanlı olaylara sahne olacak. İşte detaylar…

146. Bölümünde, Orhan Bey’in Olivia ve Kite Tekfuru Leo’ya gitmesi ve Prenses Maria’yı onlara vermeyi planlamasıyla heyecan doruğa çıkıyor. Orhan Bey’in amacı ne olabilir? Onu bu karara götüren sebep nedir? Bu gelişmeler Holofira ve Orhan’ın aşkını nasıl etkileyecek?

Diğer yandan, Yenişehir baskını sonrası herkes uyanık bir şekilde beklemektedir. Alaeddin Bey, içeride bir hain olduğunu iddia ederek Yakup Bey’in şehirden çıkmasını engeller. Osman Bey, Yakup Bey’i Yenişehir’de tutarak neyi amaçlamaktadır?

kuruluş Osman 146. bölümü

Cerkutay ise Yenişehir’de yapılan geniş çaplı soruşturmanın ardından çaşıtlık suçlamasıyla yargılanır. Ancak Cerkutay’ı bekleyen son nedir? Yakup Bey’in ise akıbeti ne olacak? Yenişehir’de süren olayların ardından Okçular Yayı neden Osman Bey ve ailesini suçlar? Bala Hatun, Saadet Hatun’un ani saldırısına nasıl bir tepki gösterecektir?

Bu karmaşık durumların yanı sıra, Osman Bey ve ahalisini bekleyen yeni bir tehlike ortaya çıkar. Taceddin Noyan! Uçlara neden geldiğini Osman Bey’e bildiren Elçim Hatun’un amacı ne olabilir? Asılarda görülmemiş bir zalimlikle ünlü Taceddin Noyan’a karşı Osman Bey ve Kayıları neler beklemektedir?

Kuruluş Osman 146. bölüm fragmanı

Dizinin 146. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman 146.Bölüm 2.Fragmanı

YouTube video

Kuruluş Osman 146. bölüm de neler olacak? Cerkutay’ın ihaneti ortaya çıkıyor…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!