Özcan Deniz’in modacı eşi Samar Dadgar, hamilelik iddialarını ilk defa net bir şekilde yalanladı!

Özcan Deniz'in İranlı modacı eşi Samar Dadgar, son dönemde kendisi hakkında çıkan hamilelik iddialarını ilk kez yanıtladı ve yalanladı. #ÖzcanDeniz #SamarDadgar #hamilelikiddiaları

hamile oldugu iddia
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin tanınmış aktör ve sanatçılarından Özcan Deniz‘in tasarımcı eşi, İran kökenli Samar Dadgar, son günlerde kendi üzerine yoğunlaşan hamilelik iddialarına noktayı koydu. Nişantaşı Citys’de yer alan açıklamasında, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı konusunda durdu ve, “Her gün kendimi hamile olmakla ilgili haberlerle anıldığını görüyorum. Ancak bu haberlerde bir gerçek payı yok,” ifadesini kullandı.

hamile oldugu iddia 1

Evliliklerinin ilk yıldönümünü geçtiğimiz aylarda, eşi Özcan Deniz‘in Kıbrıs’taki konserinde sahnede kutlayan Samar Dadgar, bu durumun kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu belirtti. Eşi Deniz nedeniyle yoğun bir programı olan Dadgar’ın bu kutlaması oldukça ilgi çekmişti. Bu durumun kendine biraz garip geldiğini ve kameralar karşısında utandığını belirten Dadgar, “Bazen heyecanlanınca Türkçeyi unutabiliyorum,” şeklinde samimi bir itirafta bulundu.

hamile oldugu iddia 2

Ayrıca, Özcan Deniz ile arasında 22 yaş fark bulunan Dadgar, hamilelik iddialarının ardı arkası kesilmezken, kendisine yönelik haberlerin hiçbir zaman doğru olmadığını bir kez daha yineleyerek, “Her ne kadar bu durumu tekrar tekrar dile getirsem dahi hamile olduğum haberlerine her gün uyanıyorum, ancak dediğim gibi, bunlar kesinlikle doğru değil,” diyerek kendisine yöneltilen iddiaları bir kez daha reddetti.

Özcan Deniz’in modacı eşi Samar Dadgar, hamilelik iddialarını ilk defa net bir şekilde yalanladı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!