Netflix’in Yeni Yapımı ”Kül”ün konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Netflix'in son yapımlarından biri olan 'Kül' hakkında merak edilenler araştırılıyor. İzleyiciler, film hakkında detaylı bilgileri, konusunu ve oyuncu kadrosunu merak ediyorlar. #kül #netflik #film

kul filmi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix’in son yapımlarından biri olan ‘Kül’ hakkında merak edilenler araştırılıyor. İzleyiciler, film hakkında detaylı bilgileri, konusunu ve oyuncu kadrosunu merak ediyorlar. Bu yeni film, Netflix’in geniş içerik yelpazesine taze bir soluk getiriyor. Peki, Netflix’in yeni filmi ”Kül”ün konusu ne? Oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?

kul filmi 2

Kül filmi konusu nedir?

Film, yayınevi sahibi bir kocayla butik sahibi bir kadının hayatını konu alıyor. Gökçe (Funda Eryiğit), kendi yaşamında kaybettiği heyecanı eşi Kenan’ın (Mehmet Günsür) sahip olduğu yayınevine gönderilen bir kitap olan ”Kül”ün hikayesinde bulur. Gökçe, kitabı okuyarak kendini bir kurmacanın içinde bulur.

kul filmi 3

Bu büyülü hikaye, Gökçe’nin kitabı keşfetmesiyle başlar ve bir kitaptaki karakterle bağdaştırdığı bir adamla (Alperen Duymaz) tutkulu bir aşk yaşar. Gökçe, bu gizemli hikayenin peşine düşerken uzun zamandır hissetmediği duyguları yeniden keşfeder ve mutlu aile tablosunun gerçekte ne kadar da gerçek dışı olduğunu fark eder.

Kül filmi oyuncuları

Oyuncu kadrosunda Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Mehmet Günsür gibi başarılı isimler yer almaktadır.

Kül filmi fragmanı

Filmin fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Kül filmi fragmanı

YouTube video
Netflix’in Yeni Yapımı ”Kül”ün konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!