Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin küçük Osman’ıydı! Bir de son haline bakın…

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin sevimli Osman'ı olan Emir Berke Zincidi, yıllar sonunda etkileyici değişimiyle bambaşka bir genç adam oldu. Genç oyuncunun bu dikkat çekici değişimini kaçırmayın! #EmirBerkeZincidi #DiziOyuncusu #Değişim

oyle bir gecer zaman
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki‘, ilk yayınlandığı andan itibaren büyük bir ilgi gördü. Bu çarpıcı dizi, Aras Bulut İynemli, Salih Bademci, Farah Zeynep Abdullah gibi birbirinden yetenekli aktör ve aktrislerin karışımı bir cast ile çekilmişti. Ancak unutulmaz karakterlerin yanında, dikkatleri üzerine çeken bir çocuk oyuncu vardı – Emir Berke Zincidi.

Zincidi, dizide tatlı ve masum ‘Osman’ karakterini canlandırarak izleyicilerin gönlünü kazanmayı başardı. Başarılı performansı ve doğal oyunculuğu ile her bölümde herkesi büyüledi. Fakat zaman ilerledikçe bu küçük oyuncu, büyüyüp değişerek bambaşka bir kişiliğe büründü. O zamanların çocuk oyuncusu Emir Berke Zincidi, şimdi genç bir adam olarak karşımızda.

Öyle Bir Geçer Zaman ki’ ve ‘Küçük Ağa’ dizilerinde performansıyla tanıdığımız bu sevimli oyuncu, bizi uzun bir süre sonra tekrar şaşırtmak için geri döndü. Ekranda yer aldığı genç yaşlarından farklı bir yüzle ortaya çıkan Zincidi, göze çarpan değişimiyle herkesi şoke etti. Kendisini tanımayanlar için belirtelim; şu an 18 yaşında olan bu genç oyuncu, bambaşka biri oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin küçük Osman’ıydı! Bir de son haline bakın…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!