Oyuncu Ali Sürmeli’nin Instagram hesabı hacklendi!

Oyuncu Ali Sürmeli'nin Instagram hesabından yapılan çarpıcı paylaşımlar, Sürmeli'nin kürtaj yaptırdığı ve vergi dolandırıcılığı yaptığı iddialarını gündeme getirdi. Ancak oyuncunun menajeri, hesabın çalınıp hacklendiğini belirtti ve bu iddiaların doğruluğunu reddetti. #AliSurmeli #InstagramHacklendi #SansasyonelIddialar

oyuncu ali surmeli n 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurtlar Vadisi’nin sevilen karakteri Zaza Dayı’yı canlandıran veteran oyuncu Ali Sürmeli‘nin sosyal medya hesabı üzerinden sansasyonel açıklamalar yapıldı. Bu açıklamalar, Sürmeli’nin kürtaj yaptırdığı ve vergi dolandırıcılığı yaptığı iddialarını içeriyor. Bir süre sonra, oyuncunun menajeri duruma müdahale ederek, oyuncunun hesabının hacklendiğini belirtti.

oyuncu ali surmeli n

Bu tartışma yaratan paylaşımların ilki “Hem ruhani hem de etik suçlarımı halka açıklama kararı aldım çünkü bu suçluluk duygusu beni kirletiyor” ibaresinden bulunuyordu. Bir diğer paylaşımda Ali Sürmeli’nin Didem Karataş’a zorla kürtaj yaptırdığı iddia edildi ve “Ben torunum yaşındaydı diye çocuk sahibi olmayı reddetti ve hastane hemşirem, kız kardeşim Gülben Sürmeli’nin yardımıyla kürtajı gerçekleştirdim” sözlerini yazdı.

oyuncu ali surmeli n


Ardından yapılan başka bir paylaşımda, Sürmeli’nin vergi kaçırma suçlamasıyla karşı karşıya kaldığı belirtildi. Paylaşıma göre; “Menajerim Cem Tatlıtuğ’un kız arkadaşı üzerinden kurulu şirketten alınan dizi ve sinema filmi gelirinin yüzde 50’si resmi olarak bana gelirken; kalan yüzde 50 miktarı, oğlum Eren Sürmeli’nin hesabına ya da elden alınıyordu” ifadeleri yer aldı.

oyuncu ali surmeli n 1

Art arda atılan bu isnatları takiben Sürmeli’nin menajeri, hesabın hacklendiği ve söz konusu paylaşımların doğruluğunun bulunmadığını belittiren açıklamada bulundu. Ayrıca Sürmeli’nin telefonunun kayıp olduğunu ve sosyal medya hesaplarının güvenlik ayarlarının değiştirilmiş oldugu belirtildi.

oyuncu ali surmeli n 3

Oyuncu Ali Sürmeli’nin Instagram hesabı hacklendi!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!