Oyuncu Aras Bulut İynemli yeni sevgili yaptı! Buse Meral ile aşk yaşıyor

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, yeni bir aşkla hayatının baharını yaşıyor. İynemli'nin yeni sevgilisi ünlü aktris Buse Meral. Eski sevgilisi Bige Önal, "Hala Aras ile görüşüyoruz, bir problemimiz yok" ifadelerini kullanmıştı. #ArasBulutİynemli #BuseMeral #YeniA

oyuncu aras bulut iy
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun zamandır özel hayatıyla magazin gündeminin dışında olan ve bir süre önce 7 yıllık ilişkisi Bige Önal ile yollarını ayrılan Aras Bulut İynemli‘nin aşk hayatında yeni bir sayfa açıldığı anlaşıldı. Yakışıklı oyuncunun, 2022 yılı sonunda Önal ile ayrıldıktan sonra yalnızlıkla ilgili sorunları sona ermiş görünüyor.

oyuncu aras bulut iy 2

Özellikle birlikteliklerinin evlilikle noktalanacağı düşünülürken, bir anda ayrılık haberleri ile herkesi şaşkına çeviren İynemli’nin hayatında yeni bir isim belirdi. Ünlü aktris Buse Meral, Aras Bulut İynemli ile yeni bir ilişkiye başladı. Aşkına yeniden yelken açan İynemli ve Meral’ın Çeşme’de aşk dolu bir tatil yaptığı öğrenildi.

Eski sevgilisi Bige Önal, birkaç gün önce Aras Bulut İynemli hakkında şunları söylemişti: “Bir süre geçti. Yeni bir ilişkim olunca size haber veririm. Aras ile hala görüşüyoruz, sonuçta bir problemimiz yok. Hala dostuz. Zaman geçti, lütfen neden ayrıldığımızı sormayın. Hepimiz için en iyisi olsun. Kendime sınırlar koymam. Eğer bundan sonra hayatımda başka biri olursa, en önemlisi insan olsun.

Aras Bulut İynemli ve Buse Meral
Oyuncu Aras Bulut İynemli yeni sevgili yaptı! Buse Meral ile aşk yaşıyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!