Oyunculuğuyla göz dolduruyor! Demet Evgar kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Demet Evgar kimdir, nereli ve kaç yaşında? Tüm dikkatleri üzerine toplayan yetenekli oyuncu Demet Evgar'ın yaşamı ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntıları sizin için derledik. #DemetEvgar #TiyatroKılçık #Bahar

oyunculuguyla goz do
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demet Evgar kimdir, nereli ve kaç yaşında? Büyük bir hayran kitlesi tarafından takip edilen, tiyatro ve dizi sektöründe başarılı işlere imza atan Demet Evgar‘ın yaşamı herkes tarafından çınlamaktadır. Show TV’in tutkunlarının tüm ilgisini Bahar dizisindeki etkileyici performansıyla toplayan Demet Evgar’ın, kendine has oyunculuk tarzı onu sosyal medyanın en popüler isimlerinden biri haline getiriyor. İşte, sizler için toparlanmış Demet Evgar’ın hayat hikayesi ve merak edilenleri…

Demet Evgar

Demet Evgar, 18 Mayıs 1980’de Manisa’da dünyaya geldi. Kendisi aslen Arnavut’a aittir ve oyunculuk deneyimine 17 yaşında, amatör bir grup olan Manisa Afsem Tiyatrosu’nda başladı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Evgar, eğitimi esnasında dostları ile birlikte “Tiyatro Kılçık” adlı bir topluluk oluşturdu ve bu toplulukta hem oyuncu hem de oyun yazarı olarak görev aldı.

Demet Evgar dizi sahnesi

Demet Evgar’ın sesini duyurduğu ilk yerlerden biri 2009 yılında Kent Oyuncuları tiyatrosunda sahnelenen ve Mehmet Birkiye’nin yönettiği “Cimri” oyunudur. Oyunda “Elise” karakterine hayat veren Evgar, bu performansı ile 2010 yılında düzenlenen 8. Tiyatro Ödülleri’nde Yılın Kadın Oyuncusu Ödülü’ne değer görülmüştür.

Demet Evgar ödül töreni

Daha sonra Turkmax’ta yayınlanan ve sonra Star TV’ye transfer olan “1 Erkek, 1 Kadın” isimli diziye geçti ve burada “Zeynep Yıldırım” karakterini canlandırdı. Demet Evgar, çeşitli dizi ve programlarda rol alarak kendini göstermiştir. Bunlardan bazıları; Yedi Numara, Aslı ile Kerem, Çiçek Taksi, Tatlı Hayat, Yuvam Yıkılmasın, Çınaraltı, Bütün Çocuklarım, Emret Komutanım, Erkekler Ağlamaz, 1 Kadın 1 Erkek, Vatanım Sensin, Avlu, Alev Alev ve Bahar’dır.

Ünlü oyuncu Demet Evgar, kişisel hayatında 6 senedir beraber olduğu Levent Babataş ile 17 Mart 2022’de hayatını birleştirmiştir. Evgar ve Babataş’ın, 18 Ağustos 2022’de dünyaya gelen “Mavi” adında bir evladı bulunmaktadır.

Oyunculuğuyla göz dolduruyor! Demet Evgar kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!