Devrim Özkan’ın yılbaşı pozları hayranlarından yoğun ilgi görüyor: “Büyüleyici!”

httpswww.ensonhab 409
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geniş kitlelere sesini Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle duyuran başarılı aktör Devrim Özkan, performansı ve özel yaşamıyla sıklıkla gündem oluyor. Show TV’nin sevilen dizisi Ne Gemiler Yaktım’da Fidan isimli karaktere hayat veren yetenekli oyuncu, son zamanlarda özel yaşamıyla da sıkça konuşuluyor.

Galatasaray’ın gözde futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşandığı konuşulan Devrim Özkan, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanıyor. Yılbaşı yaklaşırken, merakla beklenen yılbaşı pozları takipçileriyle paylaşıldı. Yılbaşı kostümleri ve dekorlarıyla renkli bir atmosfer yaratan Özkan’ın fotoğrafları kısa sürede geniş bir ilgi gördü.

25 yaşındaki güzel oyuncunun hem oyunculuk yeteneği hem de güzelliği, hayranlarını etkisi altına alıyor. Yılbaşi temalı fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Devrim Özkan‘a, Galatasaray taraftarlarının başını çektiği hayranlarından yoğun beğeni ve yorumlar geldi.

Devrim Özkan’ın yılbaşı pozları hayranlarından yoğun ilgi görüyor: “Büyüleyici!”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!