Özge Gürel’in çöl pozlarına beğeni yağdı! ‘Güzelliğin şaka mı?’

Özge Gürel'in yeni Instagram paylaşımında Dubai çölündeki göz alıcı fotoğrafları paylaştı. Paylaşımı birbirinden güzel yorumlar ve beğeniler aldı. #ÖzgeGürel #DubaiÇölü #GözAlıcıGüzellik

ozge gurel in col po
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özge Gürel, özellikle son dönemde Instagram üzerindeki etkileyici paylaşımlarıyla hayranlarını büyülerken, bu seferki paylaşımıyla adeta takipçilerini neşe dolu bir çöl yolculuğuna çıkardı. Dubai’deki gezi süresince çekilen fotoğraflarını paylaşan başarılı oyuncu, sosyal medyada tam bir ilgi odağı oldu. Gürel, genellikle oldukça yoğun geçirdiği oyunculuk kariyerine rağmen sosyal medya hesabından düzenli paylaşımlarda bulunmayı ihmal etmiyor.

ozge gurel in col po 1

Bir önceki aktivitesi olarak Show TV’nin Sipahi adlı dizisi ile ekranlarda boy gösteren, 1987 İstanbul doğumlu oyuncu, hayatının bir bölümünden itibaren tamamen oyunculuğa odaklandı. Beykent Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret eğitimi alırken yarıda bırakıp, oyunculuk eğitimine yönelen Gürel, 2010 yılında ATV’de yayınlanan Kızım Nerede isimli dizideki Zeynep karakteriyle kariyerine start verdi.

ozge gurel in col po 2

37 yaşındaki yetenekli sanatçı, Özge Gürel, 2022 yılında saygın aktör Serkan Çayoğlu ile dünyaevine girdi. Harika bir güzelliği olan ve bu güzelliğini sosyal medya paylaşımlarında da gözler önüne seren oyuncu, Instagram’da 6.1 milyon takipçiye sahip. Yaptığı her paylaşımı kısa sürede yüz binlerce beğeni ve onlarca yorum alıyor.

Gürel’in yeni paylaşımı, çölde çekilmiş bir dizi fotoğraftan oluşuyor. Çölde bir gün” notuyla paylaştığı bu fotoğraflar, takipçilerinden tam not aldı. İşte, Özge Gürel’in Instagram takipçilerini büyüleyen çöl fotoğrafları…

Özge Gürel’in çöl pozlarına beğeni yağdı! ‘Güzelliğin şaka mı?’
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!