Bahar 8. bölüm 2. fragmanı | Timur, Rengin’e koştu; Bahar kahroldu…

Bahar 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Timur, Rengin'e koştu ve Bahar adeta yıkıldı. Yasak aşk ve büyük sürprizlerle dolu bölümü kaçırmayın! #BaharDizisi #TimurRengin #Heyecan #DiziDünyası

bahar 8 bolum 2 fr
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahar 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bahar dizisi, Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un muhteşem performanslarıyla seyircileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Ayça Üzüm’ün senaryosunu yazdığı ve MF Yapım imzası taşıyan Bahar, fedakar bir kadının yaşam mücadelesini izleyicilere aktarıyor.

Tıp okuyarak büyük hayaller kuran Bahar’ın, eşi ve çocukları için verdiği mücadele, ani bir hastalıkla altüst olur ve dizinin merkezinde bu dönüşüm yer alır. 8. bölümüyle yaklaşan dizi, izleyicileri heyecanlandırmak için 2. fragmanını yayınladı.

Bahar 8. bölüm 2. fragman

Bahar 8. bölümde neler olacak?

Rengin’in büyük bir kaza geçirmesi üzerine hastaneye kaldırılması, Bahar’ı derinden sarsar. Timur, endişeyle Rengin’e koşar ve onun yanında olurken, Bahar’ın içinde fırtınalar kopar. Rengin’den gelen beklenmedik özür mesajı ise Bahar’ı daha da şaşırtır. Timur ile Rengin arasındaki yasak aşk konusu da yeni bir boyut kazanmaktadır.

Bahar dizisinin izleyicileri bu hafta heyecan dolu anlar yaşamaya hazırlanıyor. 8. bölümde neler olacağı merakla beklenirken, fragman da izleyicileri büyük bir merak içinde bırakıyor.

Bahar 8. bölüm 2. fragmanı

Dizinin 8. bölüm 2. fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Bahar 8. bölüm 2. fragmanı izle.

Bahar 8. bölüm 2. fragmanı | Timur, Rengin’e koştu; Bahar kahroldu…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!