Şahane Hayatım 19. bölümde neler olacak? Gümüşçü ailesinde işler karışıyor!

Gümüşçü Ailesi'nde yaşanan karmaşa hiç bitmiyor! Ortaklıklar, entrikalar ve sırlar arasında yaşanan gerilimler izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. #Gümüşçüler #AileDramı #İlişkiKarması

sahane hayatim gu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahane Hayatım 19. bölümde neler olacak? Şebnem’in zorlu geçmişinden sıyrılıp muhteşem bir hayat kuran mücadelesini konu alan Şahane Hayatım dizisi, 13 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de Now TV’de 19. bölümüyle izleyicilerle buluşuyor.

Mesut ve Elif arasında yaşanan ortaklık haberi Nilgün ve Arzu’yu sevindirirken, Şebnem’in tepkisi ise şaşırtıcı olur. Gümüşçü ailesinde ise işler iyice karışırken, yönetim kurulu başkanlık seçimi gündemdedir.

Şahane Hayatım 19. bölüm fragman

Aysel, Demir’in başkan olmasını isterken, Onur’un bu duruma tepkisi Şebnem’e başvurmasına neden olur. Mesut’u geri kazanma çabası içinde olan Şebnem, Onur’a yardım etmeyi kabul eder, ancak tek şartı vardır: Artık özgür olmak. Acaba Onur, bu şartı kabul edecek midir?

Şahane Hayatım 19. bölüm fragman

Dizinin 19. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Şahane Hayatım 19. bölüm fragman izle.

YouTube video

Şahane Hayatım 19. bölümde neler olacak? Gümüşçü ailesinde işler karışıyor!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!