Sandık Kokusu 6. bölüm de neler olacak? İşte detaylar…

Sandık Kokusu 6. bölümünde Filiz, büyük kızı Irmak ile karşılaşırken, Karsu ise Tılsım'la ilgili zor bir seçim yapmak zorunda kalır. İzleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor! #dizi #bölümözeti #heyecan #SandıkKokusu

sandik kokusu fil
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin sevilen dizisi Sandık Kokusu 6. bölüm de izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor. İşte detaylar...

Tılsım’ın babasıyla kalmaya karar vermesiyle birlikte, Karsu zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Tılsım’ı bırakmak zorunda kalan Karsu, Deniz’i okula bıraktığında Tılsım’ın gelmediğini fark eder ve sinirlenir. Durumu hemen avukatlara bildirirler.

Bu durum karşısında, Reha boşanma ihtimaline karşı velayet planı yapmaya başlar. Kendi tarafına çekmek için çocukları akvaryuma götürür. Ancak bu iş sandığından da zor çıkar ve üç çocuk birden Reha’yı delirtir.

Filiz ise sürekli olarak Selin ile ilgilenmekten yorulunca, Karsu’ya bir teklif sunar. Parası yetmeyen Karsu, bazı günler anaokulunda temizlik yaparak ödeme yapmaya karar verir ve Bu durumu Filiz’den saklamaya karar verir.

sandik kokusu 6 bolum fragmani

Filiz’in maaşının yüksek olduğunu öğrenmesi, onu yönetici olmaya iten neden olur. Oy toplamak için bir takım hileler yapmaktan geri kalmaz.

Atilla ve Karsu arasındaki arkadaşlığın devam etmesiyle birlikte, Atilla hapishanedeki babasını görmeye gider. Babası ona bir iş anlaşması konusunda yönlendirir ve Atilla, Lale adında bir yetkiliyle tanışır.

Bu sırada Filiz, bozdurduğu son altın bileziğiyle estetikçiye gider ve kapıda büyük kızı Irmak ile karşılaşır. Bu karşılaşma, Filiz’in tüm yaşadıklarının gözlerinin önünden geçmesine neden olur.

Sandık Kokusu 6. bölüm fragmanı

Sandık Kokusu 6. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak işleyebilirsiniz.

Sandık Kokusu 6. bölüm fragmanı

Sandık Kokusu 6. bölüm de neler olacak? İşte detaylar…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!