Şarkıcı Serkan Kaya attan düştü: “Sol omuz infilak etmiş durumda”

"Ne Yazar" adlı hit parçanın sahibi Serkan Kaya, Kıbrıs-Girne'de verdiği konserde attan düştüğünü ve büyük acılar içinde olduğunu açıkladı. Sanatçı, "Atlar için bu acıyı çekmeye değer" dedi. #SerkanKaya #NeYazar #AtSporu

sarkici serkan kaya
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serkan Kaya, yoğun dinlenen ve beğenilen “Ne Yazar” şarkısının başarılı sanatçısı, son bir süredir ismi medyada evlilik problemleri dedikodularıyla anılsa da, dikkatleri son konseri ve burada aldığı yarayla üzerine çekmeye başardı. Kıbrıs-Girne’de gerçekleşen bu konser önünde gazetecilerin sorularına yanıt verirken, enteresan bir kaza geçirdiğini ifşa etti. Sanatçı;

Konser temposuna hızla devam ediyoruz. Yeni şarkımız ‘Ne Yazar’a klip çektik şu anda 300-400 tıklama aldık, 1 milyona doğru gidiyoruz.” dedi.

“Ata sporumuzu yaparken attan düştüm”

Kaya, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına, “Baştan söyleyeyim de ata sporumuzu yaparken attan düştüm.

Şu an sol omuz infilak etmiş durumda, kolda bir şey yok elde yok ama omuz gidik. Bir at için bu acıya değer şu an ızdıraplar içindeyim.” diyerek konserine devam etti.

Şarkıcı Serkan Kaya attan düştü: “Sol omuz infilak etmiş durumda”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!