Survivor All Star 2024’de haftanın 3. eleme adayı belli oldu!

Survivor 2024 All Star'da Kırmızı Takım, dokunulmazlık sembolünü kazanarak avantaj elde etti. Mavi Takım'da ise Batuhan, sakatlığına rağmen direniyor ve dördüncü eleme adayını bekliyor. #Survivor2024 #Dokunulmazlık #ElemeAdayı

survivor 2024 all st
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor All Star 2024‘de haftanın 3. eleme adayı belli oldu! Survivor All Star’da heyecan dorukta! Dokunulmazlık oyununda gerilen sinirler ve nefes kesen mücadele sonrası, yarışma 5 farkla tamamlandı. Üçüncü eleme adayı da sonunda belli oldu.

Survivor All Star 2024’de haftanın 3. eleme adayı kim oldu?

Survivor 2024 All Star’da gerçekleşen dokunulmazlık oyunu sonrasında Kırmızı Takım, nefes kesen bir mücadele sonucunda 12-7’lik skorla dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu. Mavi Takım konseyinde en fazla ismi çıkan yarışmacı Batuhan, Hakan Hatipoğlu ve Mustafa Kemal’in ardından 3. eleme adayı oldu.

Survivor All Star 2024

Batuhan, yaşadığı bilek sakatlığından dolayı iyileşmesini beklediğini belirterek, ” Şu anda canımı sıkan tek şey iyileşmesini daha kısa sürede beklediğim bileğim canımı gerçekten sıkıyor. Bugün de son parkurda kendimi incittim biraz, böyle sıkıntı oluyor ama önümde 2-3 günüm var.

Bunu iyileştirmek için elimden geleni yapacağım. Mustafa Kemal’in ormanına kuzu değil aslan girdi. Dördüncü adayı bekliyorum’

Survivor All Star 2024’de haftanın 3. eleme adayı belli oldu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!