Survivor 2024 All Star da haftanın ikinci eleme adayı belli oldu!

Survivor 2024 All Star'da haftanın ikinci eleme adayı belli oldu! Kırmızı takımın dokunulmazlığı kaybetmesiyle eleme konseyine çıkan yarışmacılardan Pınar, ikinci eleme adayı olarak belirlendi. Heyecan dolu düelloları kaçırmamak için Survivor'ı takip etmeye devam edin! #Survivor2024 #SurvivorAllStar #ElemeAdayı

survivor 2024 all st 32
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor’da heyecan dorukta devam ediyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, eleme adayını belirlemek üzere konseye gitti. Bu hafta Kırmızı takım dokunulmazlığı kaybetmesiyle birlikte eleme konseyine çıkmak zorunda kaldı. Yapılan oylama sonucunda haftanın ikinci eleme adayı belirlendi.

Öte yandan, Acun Ilıcalı da performanslarına göre eşleşmeleri açıklayacak. Kadın yarışmacılar eleme düellosunda karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu anlara tanıklık edeceğiz.

survivor 2024 all st 5

Survivor 2024 All Star’da yapılan oylama sonucu Aleyna 1, Gizem 5 ve Pınar 7 oy aldı. Böylece haftanın ikinci eleme adayı Pınar olarak belirlendi. Aysu ve Pınar, haftanın ilk eleme adayları olmuştu.

Survivor tutkunları, elenmesini istedikleri yarışmacı için takımını desteklemek için hamle yapmaya devam ediyor. Bakalım bu hafta kimler potaya kalacak ve kim elenecek?

Survivor 2024 All Star da haftanın ikinci eleme adayı belli oldu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!