Depremzede aileye köşk temin eden Ali Burak Ceylan konuştu: Ev başkasının, birçok kişi yardım etti

Öğretmen Muhammet'in cüzdanını düşürdüğü sırada ünlü oyuncu Ali Burak Ceylan ile tanıştığı ve depremzede bir ailenin köşk temin edilmesine yardım ettiği ortaya çıktı. Ceylan'ın yaptığı açıklamaya göre, işadamı Şehmus Üzüm'ün sahibi olduğu köşk, Muhammet'in anlattığı gibi sadece Ceylan tarafından sağlanan bir yardım değil, bir borç olarak kabul edilmelidir. Ceylan, destek olan diğer isimlere teşekkür ederek bu yardımın arkasındaki emeklerin önemini vurguladı. #AliBurakCeylan #DepremzedeAileyardımı #MuhammetIrmak

Ali Burak Ceylan
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 yılının Şubat ayında yaşanan deprem sonrası öğretmen Muhammet Irmak, cüzdanını düşürdüğü sırada tanıştığı ünlü oyuncu Ali Burak Ceylan’ın yardımıyla mağdur bir aileye köşk temin edildiğini açıkladı. Ali Burak Ceylan, Instagram hesabından yaptığı bir video ile konuyla ilgili detayları paylaştı ve yardım ettiği isimleri dile getirdi.

Konunun detaylarını anlatan Ali Burak Ceylan, videoya şunları söyledi: “Bu videoyu çekmekteki amacım kendimi sorumlu hissetmemdir. Son zamanlarda viral olan bir video var. Depremzede kardeşimiz Muhammet’in başından geçen olayı anlatıyor ve benim de adım geçiyor. Muhammet’in anlattıkları doğrudur, ancak bu videoyu çekme sebebim iki noktada açıklık getirmektir.

İlk olarak, bu yardımı sadece ben yapmadım. İşte bu noktada, sadece benim tarafımdan gerçekleştirilen bir organizasyon algısı oluşmasından ve bazı yerlerde böyle geçtiğinden dolayı açıklık yapmak istedim. Bu yardım bizim için bir destek veya yardım değil, bir borçtu. Şerefli bir borç. Ben ve arkadaşlarım, bu borcu yerine getirmek için elimizden geleni yaptık.”

Ali Burak Ceylan

Ali Burak Ceylan, yardım ettiği ailenin oturduğu köşkinin asıl sahibinin işadamı Şehmus Üzüm olduğunu belirtti. Aynı zamanda Filistinli bir arkadaşı olan Ahlam’ın da kendisini Şehmus Üzüm ile tanıştırdığını aktardı. Yardım organizasyonuna destek olan diğer dostlarına da teşekkür eden Ceylan,

“Azra, Senem, Aykut, İlyas, Metin ve adını anmadığım diğer tüm dostlarımız, yol arkadaşlarımız ve yanımızda yer alarak yardımları taşıyan Muhammed abimiz, hiçbir ücret talep etmeden köşki boyayan Emrah usta, tadilatını yapan görevli Nedim Abi ve yıkamacı abimiz, ücretsiz olarak yatak ve halıları yıkadılar.” şeklinde konuştu.

Ali Burak Ceylan, bu isimleri özellikle vurgulamanın nedeninin, yardım organizasyonunda emeği geçen insanların da unutulmaması gerektiğini dile getirdi. Duaların tek sahibinin Allah olduğunu vurgulayan Ceylan, bu açıklamalarının kendisini vicdanen rahatlattığını söyledi.

Depremzede aileye köşk temin eden Ali Burak Ceylan konuştu: Ev başkasının, birçok kişi yardım etti
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!