Taylor Swift sunucunun yaptığı şakaya sinirlenip Altın Küre’yi terk etti!

Grammy Ödüllü şarkıcı Taylor Swift, Altın Küre Ödül Töreni'nde sunucu Jo Koy'un sevgilisi hakkında yaptığı şakaya tepki göstererek töreni terk etti. #TaylorSwift #GoldenGlobes #JoKoy

sunucunun yaptigi sa
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün gece düzenlenen görkemli bir törenle, sinema ve televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu. Taylor Swift‘in geceye katılmasıyla ilgili yapılan sevgilisiyle alakalı şaka, yıldız şarkıcı dahil birçok kişinin keyfini kaçırdı. Ünlü şarkıcı, espriye olan tepkisi nedeniyle töreni terk etti.

İlk defa 2022’deki Oscar Ödül Töreni’nde Will Smith’in, eşi Jada Pinkett Smith hakkında oynanan bir şakanın hedefi olan Chris Rock ile yaşadığı patlamayla gündeme gelen ünlüler arası canlı yayın tartışmaları, bu sene de Altın Küre Ödül Töreni’nde kendini tekrarladı. Bu seferki aktörler, Grammy ödüllü müzisyen Taylor Swift ve tören sunucusu Jo Koy.

Taylor Swift, Turne adlı film ile Altın Küre’ye aday oldu, fakat ödül töreni esnasında sunucu Jo Koy’un, Amerikan Futbolu oyuncusu sevgilisi Travis Kelce hakkında attığı espri, Swift’i kızdırdı. Jo Koy, şakanın kapsamında Swift’in sevgilisini desteklemek amacıyla gittiği futbol maçlarına ve kameraların her daim Swift’ini odaklandığına dikkat çekti.

Jo Koy’un bu şaka konuşmasının ardından, Swift’in yüz ifadesinde belirgin bir kızgınlık gözlendi. Pek çok Swift hayranı, törenin daha sonraki sahnelerinde Swift’in yerinde yellerin estiğini fark etti. Olay, sosyal medyada geniş yankı oluşturdu ve birçok kullanıcı konu hakkında yorum yaptı.

Farklı bir görüşe göre, sosyal medya kullanıcıları, Swift’in Barbie filmini Altın Küre’ye kapıldığı için hayal kırıklığına uğradığını ve bu sebeple töreni terk ettiğini düşünmekte. Ancak Swift, Barbie ekibinin ödülü alışını ayakta alkışlayan ilk kişi olduğunu belirtmek gerekiyor.

Taylor Swift sunucunun yaptığı şakaya sinirlenip Altın Küre’yi terk etti!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!