Tolga Savacı yeni mesleği ile sevenlerini şaşırtıyor. İşte yeni mesleği…

Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Tolga Savacı, oyunculuktan otomobil tamirciliğine geçti. Eski jönün yeni mesleği tüm görenleri şaşırttı. #TolgaSavaci #Yesilcam #OtomobilTamircisi

yesilcam jonunun yen
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilçam’ın tanınmış isimlerinden biri olan Tolga Savacı, oyunculuk kariyerini bir kenara bırakarak sürpriz bir meslek değişikliğine imza attı. Tolga Savacı, pek çok önemli projede yer almasının yanı sıra üstün oyunculuk yetenekleriyle de adından söz ettirmişti. Ancak yakışıklı oyuncu, en son Amerika’ya taşıdıktan sonra oyunculuğu bırakma kararı aldı ve tamamen farklı bir alanda kendi işini kurma kararı verdi.

Tolga Savacı, Yeşilçam dünyasında kabul gören bir oyuncu olarak 1980’lerde ismini duyurmuştu. Ancak 2015 yılında Amerika’nın New Jersey bölgesine eşi Nermin Bezmen’le birlikte taşındı. Bu taşınma, onun kariyerinde bir dönüm noktası oldu ve Tolga Savacı, otomobillere olan ilgisini bir iş fırsatına dönüştürmeyi tercih etti.

Hem klasik hem de modern otomobiller üzerine çalışan ve bu alanda kendine bir ekip oluşturan Tolga Savacı, otomobil tamircisi olarak yeni bir iş hayatına adım attı. Kendi sosyal medya hesabı üzerinden zaman zaman paylaşımlar yapan usta oyuncu, yeni mesleğini severek yaptığını ve işinde başarılı olduğunu ifade ediyor.

İşte, eski Yeşilçam oyuncusu Tolga Savacı’nın yeni mesleğini gösteren o paylaşımlar…

Tolga Savacı yeni mesleği ile sevenlerini şaşırtıyor. İşte yeni mesleği…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!